Firefox er lang tid om at starte

Revisionsinformation
  • Revision id: 69750
  • Oprettet:
  • Lavet af: scootergrisen
  • Kommentar: gennemlæsning og rettelser
  • Gennemgået: Nej
  • Klar til oversættelse: Nej
Revisionsindhold

Denne artikel beskriver nogle årsager til lang opstartstid og ting du kan gøre for at forbedre det.

Bemærk: Funktionen Nulstil Firefox kan løse mange problemer ved at gendanne Firefox til sin oprindelige tilstand, samtidig med at dine vigtigste informationer gemmes. Overvej at bruge funktionen, inden du går i gang med en langvarig fejlsøgningsproces.

Skift startside

Problemer med en hjemmeside kan gøre at Firefox er lang tid om at starte. Prøv at skift din Firefox startside til standard siden eller en blank side. Læs Sådan indstiller du din startside for instruktioner.

Ændre hvordan vinduer og faneblade indlæses

Hvis du sætter Firefox til at bruge Session gendannelse funktionen til at vise dine vinduer og faneblade fra sidste gang, så kan Firefox tage lang tid om at starte hvis du havde mange websider åben sidste gang du brugte Firefox. Kontroller Indlæs først faneblade når de vælges i Panelet Generelt i IndstillingerPreferences window så kun det sidst valgte faneblad indlæses ved opstart.

Startup-loadtabs

Hvis du sætter Firefox til at bruge Session gendannelse funktionen til at vise dine vinduer og faneblade fra sidste gang, så kan Firefox tage lang tid om at starte hvis du havde mange websider åbne sidste gang du brugte Firefox. Kontroller Indlæs først faneblade når de vælges i General panel of the IndstillingerPreferences window så kun det sidst valgte faneblad indlæses ved opstart. (Dette skulle være standard indstillingen).

Startup-loadtabs

Hvis du sætter Firefox til at bruge Session gendannelse funktionen til at vise dine vinduer og faneblade fra sidste gang, så kan Firefox tage lang tid om at starte hvis du havde mange websider åbne sidste gang du brugte Firefox. Kontroller Indlæs først faneblade når de vælges i ???panelet Faner??? i IndstillingerPreferences window så kun det sidst valgte faneblad indlæses ved opstart. (Dette skulle være standard indstillingen).

Kontroller dit antivirus program

Firefox læser et antal filer, normalt under opstart. Nogle antivirus programmer kan udfører intensive skanning af hver er disse filer under opstart og blokere adgang indtil disse skanninger er udført. Hvis problemet kom efter installation, opdatering, eller rekonfigurering af dit antivirus program, så kontakt din programleverandør for assistance.

Fejlsøg tilføjelser eller temaer

Firefox indlæser tilføjelser under opstart og mange tilføjelser øger antallet af opgaver under opstart. Læs Fejlsøg udvidelser, temaer og hardwareacceleration for at løse almindelige Firefox-problemer for trin til hvordan du kan identificere hvilken tilføjelse der kan være skyld i problemet.

Optimer Windows

Øg hastigheden på Windows og får din computer til at arbejde bedre.

Andre løsninger

Hvis ikke de tidligere forslag betragteligt reducer opstartstiden af Firefox, læs Fejlsøg og diagnosticer Firefox-problemer for andre trin du kan følge for at løse problemet.