Deaktiver eller aktiver Pocket til Firefox

Pocket er en funktion, der er indbygget i Firefox. Den tilføjer en Pocket-knap Pocket button til din værktøjslinjeadressefelt og menupunktet Vis Pocket-liste til menuen BogmærkerArkiv.

Fjern Pocket fra din værktøjslinje eller menu

Sådan fjerner du Pocket fra din værktøjslinje eller menu, så funktionen bliver deaktiveret:

1. HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på Pocket-ikonet Pocket button (eller højreklik på ikonet).
  2. Vælg Fjern fra værktøjslinje.
    remove pocket

Genaktiver Pocket til Firefox

1. Klik på menuknappen new fx menu og vælg +Tilpas.
  2. Træk Pocket-ikonet til din værktøjslinje eller menu .
    move pocket toolbar
  3. Klik på Afslut tilpasning for at gemme dine ændringer.

Deaktiver Pocket til Firefox

Sådan deaktiverer du Pocket til Firefox, hvis du ikke vil bruge funktionen:

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.

• Advarselssiden "Garantien dækker muligvis ikke her!" vises måske. Klik på knappen Jeg lover at være forsigtig! for at fortsætte til siden about:config.
  2. Skriv pocket i søgefeltet.
  3. Dobbeltklik på indstillingen extensions.pocket.enabled nedenunder, så værdien ændres til false.

Aktiver Pocket til Firefox igen

Sådan aktiverer du Pocket igen, hvis du alligevel vil bruge funktionen:

1. Skriv about:config i adressefeltet, og tryk på tasten EnterRetur.

• Advarselssiden "Garantien dækker muligvis ikke her!" vises måske. Klik på knappen Jeg lover at være forsigtig! for at fortsætte til siden about:config.
  2. Skriv pocket i søgefeltet.
  3. Dobbeltklik på indstillingen extensions.pocket.enabled nedenunder, så værdien ændres til true.

Pocket-knap i adressefeltet

Når Pocket er aktiveret, vises en Pocket-knap som standard i adressefeltet. Sådan fjerner du Pocket-knappen fra adressefeltet uden at deaktivere Pocket:

HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på Pocket-knappen (eller højreklik på ikonet), og klik så på Fjern fra adresselinjen.
Fx57Pocket-Remove-from-addressbar
Pocket vil stadig være aktiveret og menuen Sidehandlinger (tre prikker) vil stadig indeholde menupunktet Gem siden til Pocket.

Hvis du vil have Pocket-knappen tilbage i adressefeltet, så klik på menuknappen Sidehandlinger (tre prikker).
Fx57PageActionsMenu-AddPocket
HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på menupunktet Gem siden til Pocket (eller højreklik på punktet), og klik så på Føj til adresselinjen.

// Disse udmærkede personer hjalp med at skrive denne artikel:Joergen. Du kan også hjælpe - find ud af hvordan.