Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Help, po aktualizaci na Firefox 53 kompletně bez addonů

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 2 views
  • Last reply by poljos

more options

Ahoj, po aktualizaci Firefoxu na 53 nejprve fungovalo vše normálně, po restartu počítače a otevření Firefoxu se přestaly načítat některé doplňky, po dalším restartu Firefoxu už nevidí vůbec žádné doplňky. Jsem pořád ve vlastním profilu. Menu>Doplňky seznam je prázdný. V profilu doplňky pořád ale jsou. Co s tím?

Dodatek - downgrade na předchozí verzi Firefoxu problém neřeší a když se pokusím nainstalovat libovolný addon z addonds.mozila.org, Firefox napíše nelze nainstalovat doplněk protože je poškozený.

Ahoj, po aktualizaci Firefoxu na 53 nejprve fungovalo vše normálně, po restartu počítače a otevření Firefoxu se přestaly načítat některé doplňky, po dalším restartu Firefoxu už nevidí vůbec žádné doplňky. Jsem pořád ve vlastním profilu. Menu>Doplňky seznam je prázdný. V profilu doplňky pořád ale jsou. Co s tím? Dodatek - downgrade na předchozí verzi Firefoxu problém neřeší a když se pokusím nainstalovat libovolný addon z addonds.mozila.org, Firefox napíše nelze nainstalovat doplněk protože je poškozený.

Modified by Bunny Hop

All Replies (2)

more options

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. Niekedy je treba vypnúť aj hardvérovú akceleráciu.

more options

Asi došlo k nějakému porušení profilu. Zkusil bych si vytvořit nový profil Firefoxu a ty doplňky nainstalovat znovu načisto.