Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Problem with constantly corrupting cookies or site data interrupting Youtube performance

  • 3 uphendule
  • 0 zinale nkinga
  • 28 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu greenjoker6

more options

Recently this month, watching Youtube videos has been a total chore on Firefox. Every so often, when I load up a video from Youtube, I get a blank player with no video in it. Every other aspect of the page template loads properly, but the video is just not there. The only fix for this is to clear my cookies and it's annoying to have to do this every week just to watch Youtube videos.

I've tried using other Firefox Forks, and they've had the same issue. I've used other browsers, specifically Chromium ones, and have not run into the same issues as of yet. I've isolated the problem down to my cookies, as deleting just the cache doesn't do it. Resetting the browser doesn't do it. Clearing my search history doesn't do it. Disabling all my addons doesn't do it. Signing in and out of my Youtube account doesn't work either. Any combination of all these fixes doesn't make the problem go away. The only thing that I've found to work is clearing my cookies.

Is there a way I can fix this? Please let me know ASAP.

Recently this month, watching Youtube videos has been a total chore on Firefox. Every so often, when I load up a video from Youtube, I get a blank player with no video in it. Every other aspect of the page template loads properly, but the video is just not there. The only fix for this is to clear my cookies and it's annoying to have to do this every week just to watch Youtube videos. I've tried using other Firefox Forks, and they've had the same issue. I've used other browsers, specifically Chromium ones, and have not run into the same issues as of yet. I've isolated the problem down to my cookies, as deleting just the cache doesn't do it. Resetting the browser doesn't do it. Clearing my search history doesn't do it. Disabling all my addons doesn't do it. Signing in and out of my Youtube account doesn't work either. Any combination of all these fixes doesn't make the problem go away. The only thing that I've found to work is clearing my cookies. Is there a way I can fix this? Please let me know ASAP.
Ama-screenshot ananyekiwe

All Replies (3)

more options

greenjoker6 said

Resetting the browser doesn't do it.

Refreshing your browser profile should clear all cookies so I'm going to assume you meant "restarting the browser".

Your troubleshooting steps focus on the fix but not the cause. Does it still happen with all your extensions disabled and signed out of youtube for the entirety of the time before it occurs?

Helpful?

more options

Sorry, yeah, I meant restarting my browser my bad.

I have no idea as to the cause, which is why I'm writing this post. As far as I've been using my devices, I've not found a pattern yet, aside from extended use. I was therefore hoping that someone else could provide some incite into what the problem might be.

In any case, disabling extensions doesn't fix the issue, but I haven't tested the case in which I disable my extensions for extended use after wiping my cookies. Right now, I'm trying to test if the problem occurs while I'm logged out since I'm sure that the cookies generated by Google interacting with Youtube are the problem (more information below). So far there doesn't seem to be any issue.

Why I've isolated the problem to the cookies specifically from Google is because recently I took to deleting just the Google cookies from my browser, and then once I relogged back into my Google account videos started loading again. The latter part of the solution is a complete requirement, as videos still don't load until I log back into my Google account on Google. Deleting my Youtube cookies doesn't solve anything neither, it has to be Google cookies, and then I need to relog into my account or sign out of Youtube.

Helpful?

more options

zeroknight said

greenjoker6 said

Resetting the browser doesn't do it.

Refreshing your browser profile should clear all cookies so I'm going to assume you meant "restarting the browser".

Your troubleshooting steps focus on the fix but not the cause. Does it still happen with all your extensions disabled and signed out of youtube for the entirety of the time before it occurs?


Sorry, yeah, I meant restarting my browser my bad.

I have no idea as to the cause, which is why I'm writing this post. As far as I've been using my devices, I've not found a pattern yet, aside from extended use. I was therefore hoping that someone else could provide some incite into what the problem might be.

In any case, disabling extensions doesn't fix the issue, but I haven't tested the case in which I disable my extensions for extended use after wiping my cookies. Right now, I'm trying to test if the problem occurs while I'm logged out since I'm sure that the cookies generated by Google interacting with Youtube are the problem (more information below). So far there doesn't seem to be any issue.

Why I've isolated the problem to the cookies specifically from Google is because recently I took to deleting just the Google cookies from my browser, and then once I relogged back into my Google account videos started loading again. The latter part of the solution is a complete requirement, as videos still don't load until I log back into my Google account on Google. Deleting my Youtube cookies doesn't solve anything neither, it has to be Google cookies, and then I need to relog into my account or sign out of Youtube.

Helpful?

Buza umbuzo

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.