Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Message list on v.115 does not update when an email is deleted.

  • 3 uphendule
  • 0 zinale nkinga
  • 73 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu john864

more options

I'm a *long-time* TB user and have recently upgraded to 115.0 (BuildID: 20230711125218) on Linux (Kubuntu 22.04.2 LTS). I have multiple accounts configured to use the unified folders inbox. When in that unified inbox, if I delete an email, it stays in the message list instead of disappearing, although the focus changes (the message entry line was highlighted in blue background with white text, and is now in black text on a gray background). The message pane shows the next message as it should. If i click on the message list entry line for the deleted email, nothing happens in the message pane (it still shows the next email), although the focus does come back to the message list entry line. This does not appear to happen when I am in the inboxes of my individual email accounts, but only happens in the unified folder. When I return to the unified folder inbox from the individual account inbox, the deleted message is gone. Thanks for any help.

I'm a *long-time* TB user and have recently upgraded to 115.0 (BuildID: 20230711125218) on Linux (Kubuntu 22.04.2 LTS). I have multiple accounts configured to use the unified folders inbox. When in that unified inbox, if I delete an email, it stays in the message list instead of disappearing, although the focus changes (the message entry line was highlighted in blue background with white text, and is now in black text on a gray background). The message pane shows the next message as it should. If i click on the message list entry line for the deleted email, nothing happens in the message pane (it still shows the next email), although the focus does come back to the message list entry line. This does not appear to happen when I am in the inboxes of my individual email accounts, but only happens in the unified folder. When I return to the unified folder inbox from the individual account inbox, the deleted message is gone. Thanks for any help.

Isisombululo esikhethiwe

OK, I didn't have to wait for the update. The problem appears to be related to one of my email accounts, the one on my university's MS Exchange server. I noticed today that the account hadn't shown any new mail since I upgraded to 115.0. It had been using IMAP with OAuth to connect, and was working through 112.x. So I bit the bullet and paid for the OWL extension for exchange, and everything is now working: I can receive and send email with the account, and the unified folders are working properly.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (3)

more options

Please post your results after updating to 115.0.1, available later this week.

more options

Will do. Thanks.

more options

Isisombululo Esikhethiwe

OK, I didn't have to wait for the update. The problem appears to be related to one of my email accounts, the one on my university's MS Exchange server. I noticed today that the account hadn't shown any new mail since I upgraded to 115.0. It had been using IMAP with OAuth to connect, and was working through 112.x. So I bit the bullet and paid for the OWL extension for exchange, and everything is now working: I can receive and send email with the account, and the unified folders are working properly.