Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

Wifi Repeater suddenly refused access after one month

  • 5 uphendule
  • 0 zinale nkinga
  • 36 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu seanhindle4

more options

Firstly, I have a brain injury. I am easily overwhelmed by information and am slow to understand - especially anything to do with I.T.

Recently, I began successfully accessing the internet / Firefox via my Wifi Repeater. As of two or three days ago. I keep being asked to "log in to access the Internet", but even after I do it (successfully, as far as my repeater is concerned) I'm no further forward; I keep being asked to log in.

Thanks to my repeater I have a strong signal when in my garden office. But after a month, Firefox has suddenly stopped allowing me to use it. I am back at Square 1, before I purchased the thing.

I need need to work from my office. Please help resume my Repeater's access.

Kind regards,

Sean

Firstly, I have a brain injury. I am easily overwhelmed by information and am slow to understand - especially anything to do with I.T. Recently, I began successfully accessing the internet / Firefox via my Wifi Repeater. As of two or three days ago. I keep being asked to "log in to access the Internet", but even after I do it (successfully, as far as my repeater is concerned) I'm no further forward; I keep being asked to log in. Thanks to my repeater I have a strong signal when in my garden office. But after a month, Firefox has suddenly stopped allowing me to use it. I am back at Square 1, before I purchased the thing. I need need to work from my office. Please help resume my Repeater's access. Kind regards, Sean
Ama-screenshot ananyekiwe

Isisombululo esikhethiwe

Hi,

Thanks for the suggestion. Reading the manual is no good as my brain can't recognise / prioritize what information is most relevant to the problem. But I did switch off the repeater completely. Another thing that seemed to help was my ignoring the instruction to "reconnect after 30 seconds". (This I was told to do after logging my repeater in to the Internet.)

Thank you both for your suggestions.

Best,

Sean

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (5)

more options

Hi Sean, I'm not familiar with how a WiFi repeater works. Is it connecting to the same service you use indoors, just extending the signal outdoors?

When you sign in, are you signing in specifically to the repeater, or signing in to the service you use indoors (the repeater is transparent)?

Maybe you already tried this, but if you start up Microsoft Edge and sign in there first, can Firefox piggyback on that connection, or does the WiFi router want each browser to sign in separately?

more options

Hi,

Yes, it extends my SKY wifi. I chose the repeater because it was Amazon UK's choice buy. It plugs into the wall socket, found my SKY wifi, and after I logged in on the repeater's webpage, joined the Internet in the usual way. All through the last month, it's worked perfectly with no problems. I forgot I was using my extension as there was no more need to log in.

Until earlier this week.

I'm sorry, but I really don't understand more than that. I was grateful that getting the Repeater going was simple - it did everything mostly itself.

more options

Hi Sean, if you try to use another program that accesses the internet, such as the Microsoft Edge browser or the Microsoft Mail app or Microsoft 365 app, can they connect? In other words, is Firefox uniquely unable to connect?

more options

I would say check or restart your repeater and check the owner manual for connections issue that could also be pat of the problem connection issue as well.

more options

Isisombululo Esikhethiwe

Hi,

Thanks for the suggestion. Reading the manual is no good as my brain can't recognise / prioritize what information is most relevant to the problem. But I did switch off the repeater completely. Another thing that seemed to help was my ignoring the instruction to "reconnect after 30 seconds". (This I was told to do after logging my repeater in to the Internet.)

Thank you both for your suggestions.

Best,

Sean