Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Website login problem after latest Firefox update?

  • 1 baphendule
  • 1 inale nkinga
  • 2 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu james.kamblin

more options

Hello, I'm running Firefox 106.0.2 (64-bit) on Windows 10 (all updates applied) I'm not sure if this issue is related to a Firefox update yesterday (27/10/2022), but I can no longer log in to sainsburys.co.uk. I have used Firefox for years on this website and have never before encountered an error. I called Sainsburys support and I don't think anything has changed on their site. Their site uses two-factor authentication and after entering an email address and password, the site generates an error message asking the user to contact Sainsburys support. I have no problems with authenticating on other sites and I can log onto sainsburys.co.uk using Google Chrome. Any thoughts would be appreciated. Thanks.

Hello, I'm running Firefox 106.0.2 (64-bit) on Windows 10 (all updates applied) I'm not sure if this issue is related to a Firefox update yesterday (27/10/2022), but I can no longer log in to sainsburys.co.uk. I have used Firefox for years on this website and have never before encountered an error. I called Sainsburys support and I don't think anything has changed on their site. Their site uses two-factor authentication and after entering an email address and password, the site generates an error message asking the user to contact Sainsburys support. I have no problems with authenticating on other sites and I can log onto sainsburys.co.uk using Google Chrome. Any thoughts would be appreciated. Thanks.

Isisombululo esikhethiwe

The problem was the "DuckDuckGo Privacy Essentials" extension. Removed that and site worked fine.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (1)

more options

Isisombululo Esikhethiwe

The problem was the "DuckDuckGo Privacy Essentials" extension. Removed that and site worked fine.

Helpful?

Buza umbuzo

You must log in to your account to reply to posts. Please start a new question, if you do not have an account yet.