Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lolu chungechunge lwabekwa kunqolobane. Uyacelwa ubuze umbuzo omusha uma udinga usizo.

video loading error

  • 6 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 17 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu FredMcD

more options

~~~SOLVED~~~ Hello guys, this is about some..adults sites, i'm just getting loading error on the screen. Sorry if that's inappropriate. Also recently, youtube videos can't play at 1080p, only 720p, even tho i know the video it's 1080p.

~~~'''SOLVED'''~~~ Hello guys, this is about some..adults sites, i'm just getting loading error on the screen. Sorry if that's inappropriate. Also recently, youtube videos can't play at 1080p, only 720p, even tho i know the video it's 1080p.
Ama-screenshot ananyekiwe

Okulungisiwe ngu Nektarios

Isisombululo esikhethiwe

FredMcD said

Do you still have the problem? You added ~~~SOLVED~~~ to your post. What is the solution?

i had an add-on called custom userAgent string, for accessing youtube TV on my pc. That made the issue. i disabled it and i will keep pressing enable every time i need it

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (6)

more options

Steps to replicate the issue... ;-)) You don't have to post here, you can send me a message via this forum. Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

Okulungisiwe ngu jonzn4SUSE

more options

jonzn4SUSE said

Steps to replicate the issue... ;-)) You don't have to post here, you can send me a message via this forum. Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#w_how-to-start-firefox-in-4troubleshoot-modesf5safe-modesf

i'll let you know when i find time, in 1-2 days, sorry for late reply my friend.

more options

You could start looking here if troubleshoot mode doesn't make a difference.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/fix-common-audio-and-video-issues

more options

Do you still have the problem? You added ~~~SOLVED~~~ to your post. What is the solution?

more options

Isisombululo Esikhethiwe

FredMcD said

Do you still have the problem? You added ~~~SOLVED~~~ to your post. What is the solution?

i had an add-on called custom userAgent string, for accessing youtube TV on my pc. That made the issue. i disabled it and i will keep pressing enable every time i need it

more options

That was very good work. Well Done.