Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. will be installed shortly" but doesn't install

  • 5 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 34 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu That_Guy98

more options

I was having the "PRR_END_OF_FILE_ERROR" Secure Connection Error and after going through that whole list of fixes ending with me deleting my firefox account and creating a new one the issue is still happening on sites like youtube after trying to play a video for a bit so i disovered that the two default plugins were giving these messages: OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. will be installed shortly", "Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc. will be installed shortly." and wont install so at this point I think the final issue I need to solve to 100% fix things is to get these two plugins to finally install but I don't know how to force it to do that

I was having the "PRR_END_OF_FILE_ERROR" Secure Connection Error and after going through that whole list of fixes ending with me deleting my firefox account and creating a new one the issue is still happening on sites like youtube after trying to play a video for a bit so i disovered that the two default plugins were giving these messages: OpenH264 Video Codec provided by Cisco Systems, Inc. will be installed shortly", "Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc. will be installed shortly." and wont install so at this point I think the final issue I need to solve to 100% fix things is to get these two plugins to finally install but I don't know how to force it to do that

All Replies (5)

more options

https://support.mozilla.org/en-US/questions/1359657#answer-1463359 and updated to 95.0. . . . I finally found where the plugin "Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc." was not updating to the newest version of December 1, 2021. Ver #4.10.2391.0

cor-el; Make sure you have the latest Widevine version. You can toggle DRM off/on to see if that makes Firefox (re)load DRM components.

You can possibly check the XHR requests in the Browser Console if this doesn't work.

Helpful?

more options

it wont let me open this page:https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Tools/Browser_Console just gives me this like youtube does: Secure Connection Failed

An error occurred during a connection to developer.mozilla.org. PR_END_OF_FILE_ERROR

   The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
   Please contact the website owners to inform them of this problem.

this is my browser console log though: 1642182399868 addons.xpi WARN Checking C:\Program Files\Mozilla Firefox\distribution\extensions for addons Error: Can't find profile directory. XULStore.jsm:66:15

1642182451303 addons.productaddons WARN Failed downloading via ServiceRequest, status: 0, reason: error

1642182451397 Toolkit.GMP ERROR GMPInstallManager.simpleCheckAndInstall Could not check for addons: {"status":"failed","results":[{"id":"gmp-gmpopenh264","result":"failed"},{"id":"gmp-widevinecdm","result":"failed"}]} Log.jsm:723

1642182451397 addons.productaddons WARN Failed downloading via ServiceRequest, status: 0, reason: error

1642182460607 Toolkit.Telemetry WARN TelemetryStorage::_scanArchive - have seen this id before: a4817ec5-eb59-40cd-b0d1-8d2b7fb6d968, overwrite: false Key event not available on some keyboard layouts: key=“i” modifiers=“accel,alt,shift” id=“key_browserToolbox” browser.xhtml The Web Console logging API (console.log, console.info, console.warn, console.error) has been disabled by a script on this page.

I have already uninstalled and reinstalled firefox aswell

Okulungisiwe ngu That_Guy98

Helpful?

more options

You can try to disable DNS over HTTPS.

You can check the connection settings.

  • Settings -> General -> Network: Connection -> Settings

If you do not need to use a proxy to connect to internet then try to select "No Proxy" if "Use the system proxy settings" or one of the others do not work properly.

See "Firefox connection settings":

See also:

Helpful?

more options

deleted this

Okulungisiwe ngu That_Guy98

Helpful?

more options

it looks like the dns over https thing is the problem if i disable it everything works fine. is there a way to fix it so that i can keep the dns over https enabled or is it a problem that is currently happening with cloudflare. I also still need to figure out how to get Widevine Content Decryption Module provided by Google Inc. to install so I can avoid any future issues because of it

Helpful?

Buza umbuzo

Kufanele ulogele ukungena ku-akhawunti yakho ukuze uphendule amaphosti. Uyacelwauqale umbuzo omusha, uma ungekabi nayo i-akhawunti namanje.