Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Lockwise is slow to load passwords after setting a primary password

  • 2 uphendule
  • 1 inale nkinga
  • 12 views
  • Igcine ukuphendulwa ngu FredMcD

more options

While ago I set a primary password to my stored logins and passwords. (about:logins) This problem started right after I set up a primary password. Whenever I want to access my stored logins and passwords for the first time in a browsing session, it asks me the primary password and I type my primary password, it will not load the passwords for like 20 seconds, meanwhile the about:logins tab kinda freezes and my laptop fans start spinning so fast for the whole 20 seconds. After it finally loads the passwords and I'm done, if I close the tab (about:logins) and open it back again (about:logins) it won't ask me for my password but still will take forever to load them again. So during a browsing session if I consistently want to access my logins and passwords I have to keep that tab open.

I looked it up a bit and my issue is the exact same as this one [|Bug 1726022] I don't know how to fix it.

Also related, each time I start firefox it will randomly ask for my primary password after 2-10 minutes. Even If I haven't browsed anything yet and it was on the background. It will popup a small window telling me to enter my primary password.

I'm on Firefox 93.0 (64 bit) (Build 20210927210923) , Windows 10 Home

Okulungisiwe ngu Said Ufuk

Isisombululo esikhethiwe

Okay I solved it. After seeing that it was fixed as of 93.0 here I wondered why would I still be affected and realised I set the primary password a couple of months back so I figured removing the primary password and resetting it would fix it and it did!

If anyone has the same issue, remove your primary password and set it up again.

Funda le mpendulo ngokuhambisana nalesi sihloko 👍 0

All Replies (2)

more options

Isisombululo Esikhethiwe

Okay I solved it. After seeing that it was fixed as of 93.0 here I wondered why would I still be affected and realised I set the primary password a couple of months back so I figured removing the primary password and resetting it would fix it and it did!

If anyone has the same issue, remove your primary password and set it up again.

Okulungisiwe ngu Said Ufuk

Helpful?

more options

That was very good work. Well Done.

Helpful?

Buza umbuzo

Kufanele ulogele ukungena ku-akhawunti yakho ukuze uphendule amaphosti. Uyacelwauqale umbuzo omusha, uma ungekabi nayo i-akhawunti namanje.