搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

Unbearably slow on several forum pages and someone's blogger page (taking minutes to load)

  • 3 回覆
  • 0 有這個問題
  • 4 次檢視
  • 最近回覆由 zeroknight

more options

Hi,

I tried to visit the following pages in Firefox 121 (running under Arch Linux) and they took minutes to load. They loaded in a fraction of a second in Chromium. Anyone have any idea what is wrong?

The blogger page is here: https://u-blox-ninaw-platformio.blogspot.com/2022/03/u-blox-nina-w-e-platformio-arduino.html

Here are a few forums that take minutes to load, I think they use the same engine as I see the same colorful loading animation: https://community.platformio.org/t/error-please-specify-upload-port/26218 https://forum.manjaro.org/

Does anyone have any idea what is happening or what I should do to alert the development team? Are these sites using technology not implemented in Firefox?

Best Regards,

Kevin

Hi, I tried to visit the following pages in Firefox 121 (running under Arch Linux) and they took minutes to load. They loaded in a fraction of a second in Chromium. Anyone have any idea what is wrong? The blogger page is here: https://u-blox-ninaw-platformio.blogspot.com/2022/03/u-blox-nina-w-e-platformio-arduino.html Here are a few forums that take minutes to load, I think they use the same engine as I see the same colorful loading animation: https://community.platformio.org/t/error-please-specify-upload-port/26218 https://forum.manjaro.org/ Does anyone have any idea what is happening or what I should do to alert the development team? Are these sites using technology not implemented in Firefox? Best Regards, Kevin

所有回覆 (3)

more options

Show proof of the issue. Let me test the sites. Who are you using for DNS?

Here is the add-on I use. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/load-time/

Have you tried Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#search

Try downloading Firefox from Mozilla, run firefox-bin from the folder and see if you have the same issue. https://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/#product-desktop-release

有幫助嗎?

more options

Here's what I get. see screenshots

由 jonzn4SUSE 於 修改

有幫助嗎?

more options

Try changing DNS over HTTPS (DoH) to "Off" or "Max Protection" and in Connection Settings change "Use system proxy settings" to "No proxy".

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先登入帳號 來回覆文章。還沒有帳號的話,只能發問新問題