搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

MazdaUSA.com won't load correctly

  • 6 回覆
  • 1 有這個問題
  • 7 次檢視
  • 最近回覆由 FredMcD

more options

mazdausa.com won't fully display. I just updated to version 100 (woohoo) and tried looking in troubleshooting mode, still no luck. The middle of the page where the car (picture) is supposed to show up is blank. The rest of the site loads.

mazdausa.com won't fully display. I just updated to version 100 (woohoo) and tried looking in troubleshooting mode, still no luck. The middle of the page where the car (picture) is supposed to show up is blank. The rest of the site loads.

被選擇的解決方法

Load just fine for me with Defender. You might be blocking cookies so check your Addons or disable them and try again. I do see a popup for cookie and if you blocked that it could be why you missing images.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 1

所有回覆 (6)

more options

How about switching to another Windows account to see if you have the same issue. What security software are you running?

有幫助嗎?

more options

MS Defender is the security software. New windows profile fixes it... WTH That's going to be a PITA. Any suggestions other than just switching to a new windows profile?

有幫助嗎?

more options

Make sure you are not blocking content.

https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop also see https://blog.mozilla.org/security/2021/03/23/introducing-smartblock/

https://support.mozilla.org/en-US/kb/smartblock-enhanced-tracking-protection


Diagnose Firefox issues using Troubleshoot(Safe) Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Troubleshoot(Safe) Mode (not Refresh). Is the problem still there?


Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

有幫助嗎?

more options

選擇的解決方法

Load just fine for me with Defender. You might be blocking cookies so check your Addons or disable them and try again. I do see a popup for cookie and if you blocked that it could be why you missing images.

有幫助嗎?

more options

Refreshing firefox fixed the problem. Thanks for everyone's help!!

有幫助嗎?

more options

That was very good work. Well Done. Please flag your last post as Solved Problem as this can help others with similar problems. Go to that post and click the 'Solved' button to its right.

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題