搜尋 Mozilla 技術支援網站

防止技術支援詐騙。我們絕對不會要求您撥打電話或發送簡訊,或是提供個人資訊。請用「回報濫用」功能回報可疑的行為。

Learn More

With YouTube, nothing is displaied unless I mouse over an item, . . .

  • 12 回覆
  • 1 有這個問題
  • 73 次檢視
  • 最近回覆由 FredMcD

more options

then the preview runs. How to get the picture when not playing the preview?

被選擇的解決方法

I started in Safe Mode, and now the webpage is properly displayed. Did not work before.

I disabled all add-ons, and restarted adding each add-on one at a time. Added the last one, and no problem.

Go figure.

從原來的回覆中察看解決方案 👍 0

所有回覆 (12)

more options

Picture

有幫助嗎?

more options

bump

有幫助嗎?

more options

Hi Fred

What have you tried so far  ?

Are you using a new profile for Firefox 78 ?
Are there any content blocking extensions installed and enabled ?

Anything relevant in the Web Console ?

有幫助嗎?

more options

I tried all the normal things. Haven't tried a new profile yet. See picture.

有幫助嗎?

more options

See the Chosen Solution (which also worked for others) in this thread:
https://support.mozilla.org/en-US/questions/1271112

有幫助嗎?

more options

CSS rules usually aren't important and can be hidden most of the time via the filter bar.
I notice that are are three hidden warnings.

Those thumbnail are WebP images, so make sure you allow this image format and that you do not (try to) force JPG.
See also the Network Monitor.

有幫助嗎?

more options

有幫助嗎?

more options

Still nothing.

有幫助嗎?

more options

選擇的解決方法

I started in Safe Mode, and now the webpage is properly displayed. Did not work before.

I disabled all add-ons, and restarted adding each add-on one at a time. Added the last one, and no problem.

Go figure.

由 FredMcD 於 修改

有幫助嗎?

more options

Could you let us know which add-on turned out to be the culprit ? Might be helpful for others with the same problem !

由 Enigma 於 修改

有幫助嗎?

more options

And the culprit was ......... (drumroll)

有幫助嗎?

more options

I disabled 'Use hardware acceleration when available' and no problem.

有幫助嗎?

問個問題

如果您還沒有帳號,您必須先 登入您的帳號 來回覆文章。請 開始一個新問題