X
點擊此處開啟此網站的行動版。

技術支援討論區

Videos won't play except in youtube

已張貼

Videos were previously playing. Today they won't. Reloaded Firefox and Adobe Flash. Still don't work. (They do play from youtube) Windows 10 64 bit

Videos were previously playing. Today they won't. Reloaded Firefox and Adobe Flash. Still don't work. (They do play from youtube) Windows 10 64 bit

額外的系統細節

已安裝的外掛程式

  • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape 15.17.20050
  • Citrix Online App Detector Plugin
  • GEPlugin
  • Google Update
  • Intel web components updater - Installs and updates the Intel web components
  • Intel web components for Intel® Identity Protection Technology
  • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
  • Next Generation Java Plug-in 11.101.2 for Mozilla browsers
  • The plugin allows you to have a better experience with Microsoft SharePoint
  • NPWLPG
  • Picasa plugin
  • A component of your photo software powered by RocketLife
  • Shockwave Flash 22.0 r0
  • VLC media player Web Plugin
  • iTunes Detector Plug-in

應用程式

  • Firefox 48.0.2
  • 使用者代理:Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:48.0) Gecko/20100101 Firefox/48.0
  • 技術支援網址:https://support.mozilla.org/1/firefox/48.0.2/WINNT/en-US/

擴充套件

  • Firefox Hello 1.4.4 (loop@mozilla.org)
  • Flash Video Downloader - YouTube HD Download [4K] 13.2.4 (artur.dubovoy@gmail.com)
  • Multi-process staged rollout 1.1 (e10srollout@mozilla.org)
  • Pocket 1.0.4 (firefox@getpocket.com)
  • Skype 8.3.0.9150 ({82AF8DCA-6DE9-405D-BD5E-43525BDAD38A})
  • Video DownloadHelper 6.0.0 ({b9db16a4-6edc-47ec-a1f4-b86292ed211d})
  • YouTube™ Flash® Player 1.6.3 (jid1-HAV2inXAnQPIeA@jetpack)
  • Freemake Video Converter Plugin 1.0.0 (fmconverter@gmail.com) (Inactive)
  • Norton Identity Safe 2016.7.0.62 ({C1A2A613-35F1-4FCF-B27F-2840527B6556}) (Inactive)

JavaScript

  • incrementalGCEnabled: True

圖形

  • adapterDescription: Intel(R) HD Graphics 4600
  • adapterDescription2: NVIDIA GeForce GT 740M
  • adapterDeviceID: 0x0416
  • adapterDeviceID2: 0x1292
  • adapterDrivers: igdumdim64 igd10iumd64 igd10iumd64 igd12umd64 igdumdim32 igd10iumd32 igd10iumd32 igd12umd32
  • adapterDrivers2: nvd3dumx,nvwgf2umx,nvwgf2umx,nvwgf2umx nvd3dum,nvwgf2um,nvwgf2um,nvwgf2um
  • adapterRAM: Unknown
  • adapterRAM2: 2048
  • adapterSubsysID: 1966103c
  • adapterSubsysID2: 219c103c
  • adapterVendorID: 0x8086
  • adapterVendorID2: 0x10de
  • direct2DEnabled: False
  • direct2DEnabledMessage: [u'']
  • directWriteEnabled: False
  • directWriteVersion: 10.0.10586.494
  • driverDate: 11-18-2015
  • driverDate2: 7-22-2015
  • driverVersion: 20.19.15.4331
  • driverVersion2: 10.18.13.5362
  • info: {u'AzureCanvasAccelerated': 0, u'AzureCanvasBackend': u'skia', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'cairo'}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 0
  • numAcceleratedWindowsMessage: [u'']
  • numTotalWindows: 1
  • supportsHardwareH264: No; Hardware video decoding disabled or blacklisted
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (Intel(R) HD Graphics 4600 Direct3D9Ex vs_3_0 ps_3_0)
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Basic

修改過的偏好設定

其他

  • User JS: 否
  • 輔助功能: 否
teedeedubya 0 個解決方法 2 個答案

Can you confirm if "Shockwave Flash" is not disabled? You can find out by click on the menu button on the upper right hand corner. Followed by selecting Add-ons. Followed by select "Plugins" on the left hand side menu.

If Shockwave Flash is disabled, then you know what to do. If it's not, then I would uninstall adobe flash and reinstall.

Btw, youtube probably works because it's using the HTML 5 player and not flash.

Cheers.

Can you confirm if "Shockwave Flash" is not disabled? You can find out by click on the menu button on the upper right hand corner. Followed by selecting '''Add-ons'''. Followed by select "Plugins" on the left hand side menu. If Shockwave Flash is disabled, then you know what to do. If it's not, then I would uninstall adobe flash and reinstall. Btw, youtube probably works because it's using the HTML 5 player and not flash. Cheers.

提出問題者

Shockwave Flash was marked as always activate. Have uninstalled it and reinstalled it, but still no video.

Shockwave Flash was marked as always activate. Have uninstalled it and reinstalled it, but still no video.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4300 個解決方法 60395 個答案

If you have problems with current Shockwave Flash plugin versions then check this:

  • see if there are updates for your graphics drivers

https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration

  • disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later)

https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround

  • disable hardware acceleration in the Flash plugin

https://forums.adobe.com/thread/891337 See also:

If you have problems with current Shockwave Flash plugin versions then check this: * see if there are updates for your graphics drivers '''https://support.mozilla.org/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration''' * disable protected mode in the Flash plugin (Flash 11.3+ on Windows Vista and later) '''https://forums.adobe.com/message/4468493#TemporaryWorkaround''' * disable hardware acceleration in the Flash plugin '''https://forums.adobe.com/thread/891337''' See also: * '''http://kb.mozillazine.org/Flash#Troubleshooting'''

提出問題者

Have updated Firefox, Adobe Flash plugin, and Windows 10 to newest Anniversary Edition to update drivers, but still no video working on any websites other than Youtube. Have tried to mark all other plugins as "do not activate". Still didn't correct problem. Tried to activate them 1 at a time. Still no video will play. (If I click on video's advance bar at bottom of video,, it play about 1 syllable of sound only)

Have updated Firefox, Adobe Flash plugin, and Windows 10 to newest Anniversary Edition to update drivers, but still no video working on any websites other than Youtube. Have tried to mark all other plugins as "do not activate". Still didn't correct problem. Tried to activate them 1 at a time. Still no video will play. (If I click on video's advance bar at bottom of video,, it play about 1 syllable of sound only)
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4300 個解決方法 60395 個答案

Start Firefox in Safe Mode {web Link} by holding down the <Shift>
(Mac=Options)
key, and then starting Firefox. A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh).

Is the problem still there?

Safe Mode doesn't interfere with plugins.

Start '''[https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode Firefox in Safe Mode]''' {web Link} by holding down the '''<Shift><br> ''(Mac=Options)'' ''' key, and then starting Firefox. A small dialog should appear. Click '''Start In Safe Mode''' (not Refresh). Is the problem still there? Safe Mode doesn't interfere with plugins.

提出問題者

Started in Safe Mode. Problem is still there. Video comes up, but doesn't play. Can move slider to later portion of video, but it won't play in that location either.

Started in Safe Mode. Problem is still there. Video comes up, but doesn't play. Can move slider to later portion of video, but it won't play in that location either.
toniapollino 0 個解決方法 2 個答案

Worked fine before the update and they work fine when I use IE

Worked fine before the update and they work fine when I use IE
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4300 個解決方法 60395 個答案

Sometimes, when I am surfing, I come across a clip that doesn't play on my system. What I do is to download the clip. Then it plays fine.

Sometimes, when I am surfing, I come across a clip that doesn't play on my system. What I do is to download the clip. Then it plays fine.
toniapollino 0 個解決方法 2 個答案

I am up to date and videos played for a minute after I turned of hardware acceleration, but then they stopped playing again so I disabled webgl and that worked for a minute then they stopped playing again. It has to be something with the last firefox update because I didn't have this problem before and I don't have it on internet explorer.

I am up to date and videos played for a minute after I turned of hardware acceleration, but then they stopped playing again so I disabled webgl and that worked for a minute then they stopped playing again. It has to be something with the last firefox update because I didn't have this problem before and I don't have it on internet explorer.
FredMcD
  • Top 10 Contributor
4300 個解決方法 60395 個答案

I've called for more help.

I've called for more help.