Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Otevřít odkaz v novém panelu a PŘEJÍT NA NĚJ jedním klikem?

  • 5 tontu
  • 1 am na jafe-jafe bii
  • 1 view
  • i mujjee tontu mooy Ansam

more options

Prosím, je možné nějak nastavit, aby se odkaz otevřel v novém panelu a rovnou se na ten nový panel přešlo nějak rychle? Ale zase ne vždycky. Třeba kliknutím na odkaz prostředním tlačítkem myši (kolečkem). Dělám to CTRL+SHIFT+klik, ale to se musím "doplazit" ke klávesnici :)

Prosím, je možné nějak nastavit, aby se odkaz otevřel v novém panelu a rovnou se na ten nový panel přešlo nějak rychle? Ale zase ne vždycky. Třeba kliknutím na odkaz prostředním tlačítkem myši (kolečkem). Dělám to CTRL+SHIFT+klik, ale to se musím "doplazit" ke klávesnici :)

All Replies (5)

more options

Zkratku Ctrl+klik na odkaz jsi zkoušel? Přehled zkratek: https://support.mozilla.org/cs/kb/Kl%C3%A1vesov%C3%A9%20zkratky

more options

Funguje CTRL+SHIFT+klik. Ale dříve to šlo nějak jen myší. Jedním klikem na kolečko myši.

David_01 moo ko soppali ci

more options

Jedním klikem kolečkem myši mi to jde i teď. Jak jsem k tomu přišel, nevím.

Nepoužíváš nějaké rozšíření, které by to mohlo ovlivňovat? Zkus to v nouzovém režimu Firefoxu (z nabídky Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky).

more options

Jedným kliknutím koliečkom myši mi to funguje stále už niekoľko rokov.

more options

Prejavuje sa problém aj v núdzovom režime? Spustite Firefox v NÚDZOVOM režime a preverte, či problémy pretrvávajú: - [SK:] Firefox - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky - [CZ:] Firefox - Nápověda - Restartovat se zakázanými doplňky - Firefox je možné spustiť v núdzovom režime tiež podržaním klávesu shift pri jeho štarte. Ak vám to v núdzovom režime funguje správne, tak to môže spôsobovať niektoré už nekompatibilné rozšírenie Firefoxu. Navrhujem všetky rozšírenia vypnúť a postupne ich zapínať (povoľovať) až kým nezistíte, ktoré to spôsobuje. https://support.mozilla.org/cs/kb/%C5%98e%C5%A1en%C3%AD%20obecn%C3%BDch%20probl%C3%A9m%C5%AF#w_3-spuaatlunag-firefoxu-v-jeho-nouzovaem-reaaimu