Wone laaj yi am etiket: Wone laaj yépp

Browser session keeps going back a page. Using 89.0 version.

New to firefox and spending to much time on the error. My browser session keeps going back to the same page. This happens even when I select something on that page. I sh… (jàng ci lu gën a bari)

New to firefox and spending to much time on the error. My browser session keeps going back to the same page. This happens even when I select something on that page.

I should not have to spend time on the junk. I am stressed and will not spend any more time unless there is a quick fix.

Thanks for any help. Rdh

Asked by rdh2981 am na 59 saa

After 89.0.1 update on Windows, Firefox will not release the audio device, not allowing the computer to sleep.

Since the 89.0.1 update on Windows 10 21H1 (Build 19043.1055), Firefox will not let my PC sleep, unless I quit and re-open Firefox. There is no audio playing on any tabs,… (jàng ci lu gën a bari)

Since the 89.0.1 update on Windows 10 21H1 (Build 19043.1055), Firefox will not let my PC sleep, unless I quit and re-open Firefox. There is no audio playing on any tabs, but after a while of using Firefox on YouTube or whatnot, it will not release the audio device to let Windows put my monitors to sleep even though all playback has ended.

This can clearly be seen by running "powercfg /requests" as an administrator.

With videos playing, as expected Firefox reserves the audio device, as well as an Execution request.

Output: [ PS C:\WINDOWS\system32> powercfg /requests DISPLAY: [PROCESS] \Device\HarddiskVolume6\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe display request

SYSTEM: [DRIVER] High Definition Audio Device (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_10438581&REV_1000\4&2d156fef&0&0001) An audio stream is currently in use.

AWAYMODE: None.

EXECUTION: [PROCESS] \Device\HarddiskVolume6\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe non-display request

PERFBOOST: None.

ACTIVELOCKSCREEN: None. ]

But after you stop playing the video the output becomes: [ PS C:\WINDOWS\system32> powercfg /requests DISPLAY: [PROCESS] \Device\HarddiskVolume6\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe display request

SYSTEM: [DRIVER] High Definition Audio Device (HDAUDIO\FUNC_01&VEN_10EC&DEV_0900&SUBSYS_10438581&REV_1000\4&2d156fef&0&0001) An audio stream is currently in use.

AWAYMODE: None.

EXECUTION: None.

PERFBOOST: None.

ACTIVELOCKSCREEN: None. ]

You can see the audio device doesn't get released, and the only resolution is to quit and restart Firefox.

This doesn't always happen, but does happen after a while.

Asked by Nabeel Rahimpour am na 24 simili

Gmail & Google Classroom won't load

I'm a longtime Chrome user trying to move away from that browser. I recently downloaded Firefox and it worked fine for a few days, but now I'm having problems. I keep Gma… (jàng ci lu gën a bari)

I'm a longtime Chrome user trying to move away from that browser. I recently downloaded Firefox and it worked fine for a few days, but now I'm having problems.

I keep Gmail and Google Classroom open in tabs throughout the day (I'm a teacher). They worked fine in Firefox for a few days, but now both sites constantly load or time out.

The problem seems to go away anytime I restart Firefox, but I can't constantly be restarting Firefox all day long. Why do the sites work for a few minutes and then stop working a few minutes after restarting?

I had AdBlocker Ultimate enabled before, but my friend uses uBlock so I tried changing. No help.

I had a theme installed from the recommended list. I thought that might be a problem, so I went back to the default Firefox theme. No help.

What I'm running: Firefox 89.0.1 MacOS Catalina

Asked by tcatsninfan am na 2 fan

Last reply by tcatsninfan am na 39 simili

Firefox version 89 shows white screen when hardware acceleration enabled

My firefox shows an extremely white screen when hardware acceleration was enabled in FireFox. Previous versions are fine. Wonder is there is a bug with my Graphic card fo… (jàng ci lu gën a bari)

My firefox shows an extremely white screen when hardware acceleration was enabled in FireFox. Previous versions are fine. Wonder is there is a bug with my Graphic card for the Firefox Browser. No such issues with my Chrome though

my Nvidia (Running on Ubuntu) information are as follow:

$ nvidia-smi Mon Jun 21 12:45:09 2021 +-----------------------------------------------------------------------------+ | NVIDIA-SMI 460.73.01 Driver Version: 460.73.01 CUDA Version: 11.2 | |-------------------------------+----------------------+----------------------+ | GPU Name Persistence-M| Bus-Id Disp.A | Volatile Uncorr. ECC | | Fan Temp Perf Pwr:Usage/Cap| Memory-Usage | GPU-Util Compute M. | | | | MIG M. | |===============================+======================+======================| | 0 GeForce GTX 105... Off | 00000000:07:00.0 On | N/A | | 51% 42C P0 N/A / 75W | 837MiB / 4038MiB | 2% Default | | | | N/A | +-------------------------------+----------------------+----------------------+

+-----------------------------------------------------------------------------+ | Processes: | | GPU GI CI PID Type Process name GPU Memory | | ID ID Usage | |=============================================================================| | 0 N/A N/A 1617 G /usr/lib/xorg/Xorg 17MiB | | 0 N/A N/A 2156 G /usr/lib/xorg/Xorg 433MiB | | 0 N/A N/A 2322 G /usr/bin/gnome-shell 58MiB | | 0 N/A N/A 2811 G ...AAAAAAAAA= --shared-files 49MiB | | 0 N/A N/A 4773 G ...llation/ubuntu12_32/steam 59MiB | | 0 N/A N/A 4799 G ./steamwebhelper 1MiB | | 0 N/A N/A 4813 G ...token=4311133759306331922 158MiB | | 0 N/A N/A 37974 G /opt/zoom/zoom 14MiB | | 0 N/A N/A 38660 G ...oken=10730363946439158755 9MiB | | 0 N/A N/A 38788 G .../debug.log --shared-files 17MiB | | 0 N/A N/A 49739 G /usr/lib/firefox/firefox 1MiB | +-----------------------------------------------------------------------------+

Asked by kapsiaoloong am na 55 simili

Address and Tab Bar in Fullscreen Mac OS

Hi, In Mac OS, in Firefox's latest update 89.0, when I enter to full screen mode, address and tab bar (Tool bar) get lost, and they only visible when you hover the mouse… (jàng ci lu gën a bari)

Hi, In Mac OS, in Firefox's latest update 89.0, when I enter to full screen mode, address and tab bar (Tool bar) get lost, and they only visible when you hover the mouse on the upper side of the application. How can I disable the feature and be able to see the toolbar in full screen mode?

Similar question's answer answer, says that when we right click on Minimize button we can unselect Hide Toolbars. But there is no such option for me, I can only find setting for bookmarks bar.

Asked by Mher Khachatryan am na 1 waxtu

No window was opened, but window's name that closed still appear

Problems that I faced: 1. There is no firefox window opened, but "new staff train - google drive" window name still appear. Please see attachments. ( the "new staff train… (jàng ci lu gën a bari)

Problems that I faced: 1. There is no firefox window opened, but "new staff train - google drive" window name still appear. Please see attachments. ( the "new staff train" was a window that was closed long time ago) 2. Normally, when one minimises a window and clicks the firefox, the minimize window will pop up, but now it won't.

I did try to delete, uninstall and reinstall firefox, but the problem still exists. Please advise what I can do to solve this inconvenience. Currently, I'm using Firefox 89.0

Asked by sooying5966 am na 20 waxtu

Last reply by sooying5966 am na 1 waxtu

Autotest in Firefox (geckodriver)

Hello. I'm a tester and just starting to write autotests. I use python, selenium. The case is simple - you need to open the page and click on the button for a pop-up with… (jàng ci lu gën a bari)

Hello. I'm a tester and just starting to write autotests. I use python, selenium.

The case is simple - you need to open the page and click on the button for a pop-up with fields for registration to appear. Here's the whole test function: def auth_user(self):

   wd = self.wd
   wd.delete_all_cookies()
   try:
       close_town_pop_up = wd.find_element_by_css_selector('#app > div.overlay-wrapper > div > button').click()  #закрываем поп-ап с городами
   except ex.NoSuchElementException:
       pass
   time.sleep(1)
   try:
       auth_button = wd.find_element_by_css_selector('.SideToolbarContainer > div:nth-child(1) > div:nth-child(1) > div:nth-child(1) > div:nth-child(1)').click()   #нажимаем на кнопку входа
   except ex.ElementNotInteractableException or ex.NoSuchElementException:
        auth_button = wd.find_element_by_css_selector('#app > div.body__header > header > div > div.LowerPanelsContainer > '
                                                     'div > div.LowerPanelItem.LowerPanelItem--login > div > div > a > span.HeaderButtonIcon > svg').click()  #нажимаем на кнопку входа при адаптивной вёрстке
   time.sleep(2)
   input_phone = wd.find_element_by_css_selector('input#authorizer-input-username') #ищем элемент, чтобы кликнуть
   input_phone.send_keys('***********')   #передаём номер телефона в поле
   input_password = wd.find_element_by_css_selector('input#authorizer-input-password') #ищем элемент, чтобы кликнуть
   input_password.send_keys('****') #передаём пароль в поле
   time.sleep(2)
   press_auth_button = wd.find_element_by_class_name('AuthorizerForm__submit').click() # нажимаем на кнопку авторизации
   time.sleep(9)


When I run the test in chrome, opera - the test passes, the user is authorized.

When executing the test in FF (version 89.0.1 (64-bit)) - problem with the login button (auth_button). At first I thought I needed some kind of delay - added webdriverwait. After it didn't work - thought the button locator was not located. I started katalon with the recorder and also tried selenium IDE for FF - the locator was located, the login button itself is highlighted, but not clicked. After that, I already started looking at what was happening in the called browser. It seems that the browser is launched with JS turned off - no any pop-ups are opened. No errors or JS messages are dropped into the console. I go into the settings of the called browser - there is no need to disable the JS checkbox. The elements for the HeaderButton do not have an event, but when the browser is normally launched, the event is labeled on the HeaderButton element. Use geskodriver v.0.29.1 Please help me understand what is wrong in the FF browser caused by autotests?

Asked by proxorova1992 am na 3 waxtu

Bell Canada video taking almost all my memory. Not sure if it's the website or firefox. Did memory measurement.

Strange problem. My provider, Bell Canada, has an option via their website for me to view anything from live Bell TV or even my PVR on any device with a browser (in my ca… (jàng ci lu gën a bari)

Strange problem. My provider, Bell Canada, has an option via their website for me to view anything from live Bell TV or even my PVR on any device with a browser (in my case latest Firefox on win10). The problem is it is taking up most of my ram, and as I'm sure many will attest to, when Win10 has less than a couple of GB of ram, it just grinds to a halt (30-40 seconds to open a tiny 10kB spreadsheet, etc.).

I did a memory measurement from the about: thing. Perhaps one of you wizards can tell me if it's a firefox issue or a problem with the Bell website/scripts/whatever? I just cannot believe that it takes 8 GB to watch a video stream. That's more than an entire DVD movie - with all the alternate-language soundtracks and special features!

10,369.05 MB (100.0%) -- explicit ├───8,475.00 MB (81.73%) -- window-objects │ ├──8,473.59 MB (81.72%) -- top(https://tv.bell.ca/watch/recording- (deleted info) │ │ ├──8,257.39 MB (79.63%) -- active │ │ │ ├──8,254.29 MB (79.61%) -- window(https://tv.bell.ca/watch/recording (deleted info) │ │ │ │ ├──7,967.99 MB (76.84%) -- js-realm(https://tv.bell.ca/guide) │ │ │ │ │ ├──7,932.14 MB (76.50%) -- classes │ │ │ │ │ │ ├──6,769.33 MB (65.28%) -- class(ArrayBuffer)/objects │ │ │ │ │ │ │ ├──6,767.27 MB (65.26%) ── malloc-heap/elements/normal │ │ │ │ │ │ │ └──────2.05 MB (00.02%) ── gc-heap

  (deleted info, small memory elements)

├───1,703.55 MB (16.43%) ── heap-unclassified

Ouch. I mean, ouch. Good to find out if there's some way to fix this. Thanks ahead of time! Avner

Asked by Avner am na 3 waxtu

Issues with <select>

I have a <select> which is inside a <div> that works as a dropdown triggered by a hover. When I move the cursor over the <select> list, it collapses the… (jàng ci lu gën a bari)

I have a <select> which is inside a <div> that works as a dropdown triggered by a hover. When I move the cursor over the <select> list, it collapses the <div> that contains it making it impossible to interact with it. On top of that, the list looks customized, but I keep experiencing the same if I remove the CSS that customizes the <select>.

I'm very confused because this is an issue I've been experiencing only in Firefox.

Just hover on the text that says "BONKUS: a geometric..." and then click on the buttons that say "Black" or "Left". site https://www.herzbergdesign.com/bonkus

Is it there anything faulty with my code or is it the browser?

If someone could give me a hint on what the issue is that would be highly appreciated.

Asked by ramirezllamas am na 22 waxtu

SKY log in - access denied, only on Firefox

Been with Firefox a long time with no problems. Recent update of Firefox. Now cannot login to SKY a/c on FF. Only SKY, all other links on tool bar work, only SKY is acces… (jàng ci lu gën a bari)

Been with Firefox a long time with no problems. Recent update of Firefox. Now cannot login to SKY a/c on FF. Only SKY, all other links on tool bar work, only SKY is access denied. Contacted SKY team, helpful, line / router all OK. No VPN active. Have deleted SKY link, cache, history, cookies etc and reinstalled - same issue. SKY login works on Edge though, or, via e-m client. Problem is solely with SKY log in and solely Firefox. SKY unable to find an issue. Message is Access Denied You don't have permission to access "http://skyid.sky.com/signin/7b613a2768747470733a2f2f7777772e736b792e636f6d2f272c623a2768747470733a2f..." on this server. Which is Error 288 Any thoughts?

Asked by Jeff M am na 20 waxtu

Last reply by Jeff M am na 12 waxtu

Web-Site blockieren

Ich möchte diese Web-Site blockieren, da jedesmal, wenn ich den nächsten Schritt machen möchte, ein neues Fenster mit dieser Web-Site aufgeht!!! Morteryovlaens.stream Wa… (jàng ci lu gën a bari)

Ich möchte diese Web-Site blockieren, da jedesmal, wenn ich den nächsten Schritt machen möchte, ein neues Fenster mit dieser Web-Site aufgeht!!!

Morteryovlaens.stream

Was kann ich tun, damit das endlich aufhört?

Asked by hd2001 am na 20 waxtu

Firefox cannot load websites just shows a white screen

I am using Firefox-ESR on my Kali linux distro. I am unable to load any webpages on Firefox but other browsers can load. I tried all the steps like clearing every history… (jàng ci lu gën a bari)

I am using Firefox-ESR on my Kali linux distro. I am unable to load any webpages on Firefox but other browsers can load. I tried all the steps like clearing every history, cache, etc. I have even reinstalled several times but it is only loads for 2-3 seconds and shows a white blank page and nothing else. I have gone through your tutorial of "Firefox can't load but other browsers can" but it is not helping. There is no problem of proxy either.

Edit Update : I need the Firefox-ESR installed as default. I downloaded new version Firefox-ESR=78.11.0esr from Firefox download page and it loads webpages. But the latest Firefox downloaded from apt is Firefox-ESR=78.10.0esr. I cannot update Firefox as new downloaded version has executable file name as 'firefox' but default has executable file as 'firefox-esr' in '/usr/lib'. I have two different versions of Firefox-ESR installed now because of the installation procedure given in Firefox install tutorial page. I am also not able to find the new version browser in 'x-www-browser' in 'update-alternatives' to set it as default. I want the Firefox installed with all features as default one. I think I have not installed new version of Firefox-ESR correctly. I just want to update Firefox but not to install another version of it. Thank you.

Asked by akshaypadti am na 1 fan

Last reply by akshaypadti am na 21 waxtu

When are the ussue at 1280908 going to get fixed?

I did install Firefox a few weeks ago, have what I think is the same issue as described in https://support.mozilla.org/en-US/questions/1280908. Youtube playback works per… (jàng ci lu gën a bari)

I did install Firefox a few weeks ago, have what I think is the same issue as described in https://support.mozilla.org/en-US/questions/1280908.

Youtube playback works perfectly fine until I forward twice in a row, as I normally do when entering the "sponsored" section of a video. When the playback playback dies I have to reload the video to make the playback start again - but if I use the arrow buttons on the keyboard to forward then playback dies again the second time I press the button.

Please let me know if there are anything I can do to get it fixed.

Asked by ketil1 am na 23 waxtu

FB Messenger video doesn't function properly anymore

I use FireFox quite some time on my iMac. With the version V89.0.1 I have problems with FaceBook Messenger videochat. The screen of the partner stays black. I only see my… (jàng ci lu gën a bari)

I use FireFox quite some time on my iMac. With the version V89.0.1 I have problems with FaceBook Messenger videochat. The screen of the partner stays black. I only see my own little video screen on a black screen. Normally after allowing my camera and my mike to be used I get a message: Calling And when answered the other partner shows up on large screen. Now the text is different : Something like : Waiting for other partner to join. And the large screen stays black. The other partner can see and hear me. I tried with another browser (Brave) and then all functions well. But Brave doesn't support the Picture-in-Picture function that FireFox has. Till last week I could use the Picture-in-Picture function in Messenger Videochat. It was great to have the minimized video screen of the videopartner on top of all other programs I open.

Asked by Hans am na 1 fan

NEW UI - PC =/= TOUCHSCREEN, MOZILLA WAKE UP

The Firefox Community here has tried to be very helpful with all the users who hate the changes in Version 89/90, but we need Mozilla/Firefox to hear us. CSS work-arounds… (jàng ci lu gën a bari)

The Firefox Community here has tried to be very helpful with all the users who hate the changes in Version 89/90, but we need Mozilla/Firefox to hear us.

CSS work-arounds are fine for the IT-literate, which I am not. They are also only temporary. We have no indication that FF is even paying attention to our complaints.

They need to understand that some users have a keyboard and mouse attached to a PC, not a touchscreen like on a pad or phone. It looks like FF wants to cater to touchscreens. This DOES NOT WORK for PC users.

I suggest one UI for touchscreens and a different one for PCs. IIRC, there is a FF version for Windows AND a different one for Apple; why not do the same?

Nobody seems to have any response other than "use this CSS fix." I've also been directed to "clean up the help platform myself" - huh?

Can we please get SOME kind of response from the platform itself? Or are they just trying to get rid of all users without touchscreens?

Asked by fidservant am na 1 fan

Last reply by fidservant am na 1 fan

Firefox not syncing add-ons

I recently got a new laptop, and am transferring everything from an older iMac. The iMac is running High Sierra 10.13.6, the new laptop is running Big Sur 11.4. Both h… (jàng ci lu gën a bari)

I recently got a new laptop, and am transferring everything from an older iMac. The iMac is running High Sierra 10.13.6, the new laptop is running Big Sur 11.4. Both have the latest Firefox update 89.0.1.

A couple of days ago when I got the new laptop, I set up an account to sync, so that my Firefox on the new machine would have all of the bookmarks and settings I had on the old machine. I did not have sync set up before a few days ago.

Sync has worked for my bookmarks. But it has not worked for my add-ons.

I'm running the two machines side by side. My add-ons are there on the older iMac. Syncing is ON, and add-ons are selected in the "You are currently syncing these items" box.

No matter how many times I hit "Sync Now", on the old machine and then the new machine, the add-ons don't sync. I've quit Firefox on both machines. I've restarted both machines.

Help!

Asked by Holly am na 1 fan