Tìm kiếm hỗ trợ

Cảnh giác với các cuộc tấn công lừa đảo: Mozilla sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi một số hoặc truy cập trang web không phải của Mozilla. Hãy bỏ qua các yêu cầu như vậy.

Learn More

Google search just produces a blank page. (Windows8) . Google is working okay in IE. Any known issues

  • 35 trả lời
  • 32 gặp vấn đề này
  • 2397 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi allandeveryone

more options

I use the Google Page to search. It is working okay with I.E. But the page is going blank in (Just updated) Firefox, using Windows 8.

Never had a problem before.

Tất cả các câu trả lời (15)

more options

I have now noticed that a button-activated javascript on another site is not working in Firefox but works in Safari. That convinces me that, at least in my case, the "blank page" is the result of the "Enter" not activating the search script.

more options

OK, done for 1 month under my name.

Hope it helps.

Steve

more options

Well, I have the same problem. We have three computers, all have the latest Firefox and all have Windows7. Only one computer has a problem - you go to Google, search something, click the link, and you will get absolutely white page. It looks like any page that contains "google" word in the address does that. Google works fine in IE and other search engines work fine in Firefox.

Disabling javascript helps. So far it is the only solution which works in my case.

more options

please also check the following preference which is in some cases causes the search problem on google: enter about:config into the firefox address bar (and confirm the info message that shows up - see screenshot) you're lead to a list of internal firefox preferences. in there look out for the setting named dom.storage.enabled, which should be set to true in order to avoid problems with google's instant search - if it is set to false, double-click it and it will change its value.

more options

the setting dom.storage.enabled was set to true. No help here.

Thanks anyway.

more options

There is a bug report (#819120 #819120) associated with this issue. As noted in the bug report, it occurs when dom.storage.enabled is set to false.

more options

Changing the dom.storage either way had no effect for me

more options

Did you try the link provided by Smythy above? Worked for me -

https://www.google.com/webhp?complete=0

- I'm guessing the "complete=0" switches off autocomplete, but that's no great hardship as far as I'm concerned.

more options

Yeah, switching off autocomplete seems to "fix" it but that seems like "Doctor, my arm hurts when I do this." "Well, don't do that".

I can also "fix" it by using Bing :-)

more options

I have a niece that we are always saying that to, and I agree. I must admit that (wrong forum for a rant, this!) google continually confuses me. Sometimes autocomplete works, sometimes it doesn't. Sometimes I get a screen with useful options like "pages from the UK only", or "image size selection", and other times for no apparent reason, it's totally different, and I have to dig for the switch. Oh for the old days when it just worked!

more options

For everyone who still has a problem after enabling dom.storage...

Can you please try following:

Help - Troubleshooting Information - Show Folder (under application basics)

Find file 'prefs.js' and create a backup of it just in case. Delete it, start firefox and try if Google instant is now displaying results properly.

more options

Enabling dom.storage did help for me. Thanks.

But then I read up a bit about it, and I decided that I don't really like the look of it. So I've disabled it again.

I think I'll stick with the /webhp?complete=0 switch!

Được chỉnh sửa bởi GrumpySteve vào

more options

Deleting prefs.js did not help me.

But what interesting... If I start the search for a word "home" (for example) from search bar in FF... I will get results at address https://www.google.com/search?q=home&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&sei=63jGUJjBLKjn0QGUmYCIDQ&gbv=2#q=home&hl=en&client=firefox-a&tbo=d&rls=org.mozilla:en-US:official&gbv=2&source=lnms&sa=X&ei=N4LGUM-tGO6n0AHA74G4BA&ved=0CAMQ_AUoAA&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=36ad7c0967172426&bpcl=39650382&biw=1337&bih=589

when I clink on the first link, it does to http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.homedepot.com%2F&ei=1IXGUO7vNOyN0QHu84DoCA&usg=AFQjCNHJmOavV1SY5QH9gJjAULU9xyNMtQ

.... and blank page

However, if I go directly to google.com and search "home", results show at http://www.google.com/search?sclient=psy-ab&hl=en&tbo=d&site=&source=hp&q=home&btnG=Search

When I click on the same link, the page loads fine with address http://www.homedepot.com/ Tah-dah!

javascript anabled in both cases.

If I disable javascript, in both cases I will be directed to http://www.homedepot.com/

very strange!

more options

I fix it!!!!!!!!

Disabling virus protection (we use total defence) restored Google. Even from FF search bar.

So, disable you virus protection program and try Google. If it works, restore one function of the virus program at the time and try FF and Google after each time. In this case, you will find out which option of the virus protection is blocking proper loading of the page.

more options

the same problem here in linux.i think is related to dom_storage ,when is set to false ,google does not work (just a few days ago worked fine with dom disabled).to change this value you have to do in ,about:config but if you dont want to change it ,you can disable javascript,change your user agent (explorer 9 works fine) or click reload button after you do a serch and get a blank page until someone give us a final solution

  1. 1
  2. 2