Search Support

Beware of phishing attacks: Mozilla will never ask you to call a number or visit a non-Mozilla website. Please ignore such requests.

Learn More

Router page isn't accessible via Firefox!

  • 7 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 134 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi McCoy

more options

I can access my router setup page which is "192.168.0.1" or "tplinklogin.net" via other browsers without any problem. But with Firefox I can't access them anyway! But my internet is working fine and other websites are working fine too in firefox. Follow the screenshot please!!

Any kind of help would be appreciated! Thanks in advance!!

Đính kèm ảnh chụp màn hình

Giải pháp được chọn

At last solved and found the extension which caused the issue!! It was uVPN. link and image below. Thanks to all for your support guys!! I appreciate it a lot!!

uvpn : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/uvpn-unlimited-vpn/

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 👍 0

All Replies (7)

more options

Hello Lone Wolf,

Would you please try this link :

https://tplinklogin.xyz

With Edge, using your link, I get the same page as I do with Firefox:

"Hmm. We’re having trouble finding that site. "

Được chỉnh sửa bởi McCoy vào

more options

Hey @McCoy! "tplinklogin.net" or "192.168.0.1" works fine in my Edge or other browsers without any issues. And yes I can access to this "https://tplinklogin.xyz/" But as I can see its not my router setup page or neither any valid tp link url! **Remember if your Router isn't TP-Link you can't access to that page anyway!

Được chỉnh sửa bởi Lone Wolf vào

more options

Mere stabs in the dark :

Would you clear the cache and see if that will make a difference :

https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache

If that doesn't help; maybe try Safe Mode :

https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode

You could also click on the shield icon (next to the padlock) and turn off Enhanced Tracking Protection.

Any luck ?

more options

Can't you use the IP (192.168.0.1) as well ?

If you use the domain then Firefox may try to resolve it via a DNS lookup and may not realize that it is a local page on your router. You can try the DNS Lookup tool on the about:networking page.

You can check the connection settings.

  • Options/Preferences -> General -> Network: Connection -> Settings

If you do not need to use a proxy to connect to internet then try to select "No Proxy" if "Use the system proxy settings" or one of the others do not work properly.

See "Firefox connection settings":

more options

McCoy said

Mere stabs in the dark : Would you clear the cache and see if that will make a difference : https://support.mozilla.org/en-US/kb/how-clear-firefox-cache If that doesn't help; maybe try Safe Mode : https://support.mozilla.org/en-US/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode You could also click on the shield icon (next to the padlock) and turn off Enhanced Tracking Protection. Any luck ?

Clearing cache didnt wrk but trying in safe mode worked!! But it still dont work in the general mode. so I'm guessing there's something wrong with my addons! Thanks for the helpful information anyway. Sorry for late reply!

more options

Giải pháp được chọn

At last solved and found the extension which caused the issue!! It was uVPN. link and image below. Thanks to all for your support guys!! I appreciate it a lot!!

uvpn : https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/uvpn-unlimited-vpn/

Được chỉnh sửa bởi Lone Wolf vào

more options

Lone Wolf said

At last found the extension which caused the issue!! It was uVPN. link below :
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/uvpn-unlimited-vpn/

That makes total sense.

I'm glad that you found the culprit; well done !