Join the AMA (Ask Me Anything) with Firefox leadership team to talk about Firefox priorities in 2024. Mark your calendar! Thursday, June 13, 17:00 - 19:00 UTC.

Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Uložení předvoleb tisku

  • 6 trả lời
  • 1 gặp vấn đề này
  • 4 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi poljos

more options

Dobrý den,

mám problém s uložením předvoleb tisku prošel jsem všechny rady co máte zde na webu. Firefox mám nainstalovaný na MacBooku Pro. Pro práci potřebuji vždy vytisknout aby nebylo nic v Záhlaví a na Středu Zápatí bylo strana # z #. když ti to nastavím a pak dám uložit aktuální nastavení jako předvolbu na všechny tiskárny tak pak v dalším zisku mám

Záhlaví: nadpis / prázdno / URL Zápatí: Strana # z # / prázdno / Datum a čas

ale ukládal jsem to jako Záhlaví: prázdno / prázdno / prázdno Zápatí: prázdno / Strana # z # / prázdno

tisknu velice často smlouvy pro klienty na své tiskárně HP OfficeJet 200 Mobile Series a je celkem otravné to dokola nastavovat.

Děkuji za odpověď a případnou pomoc

Dobrý den, mám problém s uložením předvoleb tisku prošel jsem všechny rady co máte zde na webu. Firefox mám nainstalovaný na MacBooku Pro. Pro práci potřebuji vždy vytisknout aby nebylo nic v Záhlaví a na Středu Zápatí bylo strana # z #. když ti to nastavím a pak dám uložit aktuální nastavení jako předvolbu na všechny tiskárny tak pak v dalším zisku mám Záhlaví: nadpis / prázdno / URL Zápatí: Strana # z # / prázdno / Datum a čas ale ukládal jsem to jako Záhlaví: prázdno / prázdno / prázdno Zápatí: prázdno / Strana # z # / prázdno tisknu velice často smlouvy pro klienty na své tiskárně HP OfficeJet 200 Mobile Series a je celkem otravné to dokola nastavovat. Děkuji za odpověď a případnou pomoc

Tất cả các câu trả lời (6)

more options

Ono by to nastavení mělo držet (asi pokud nesmažeš cookies - ručně nebo automaticky, anebo nepoužíváš trvale anonymní režim Firefoxu). Není mi tak úplně jasné, jak a kde ve Firefoxu ukládáš to "aktuální nastavení". Já tady takovou možnost nevidím.

more options
poljos said
Není mi tak úplně jasné, jak a kde ve Firefoxu ukládáš to "aktuální nastavení". ...

Ja to nastavujem takto - kliknutím na dlaždicu OK. A nastavenie mi stále drží - nemení sa.

more options

když dám tisk tak v dalším tisku mám zase tovární nastavení.

more options

To, co je na screenu ovšem není nastavení z Firefoxu, ale ze software tvojí tiskárny (nebo nějakého doplňku). Proč ti to nedrží, to tady asi nezjistíme. Zkus tiskárnu zresetovat do původního nastavení (pokud lze).

Zkus projít manuál k tiskárně, jak se tam ukládají předvolby tisku.

Được chỉnh sửa bởi poljos vào

more options

Jak jsem psal já mám firefox nainstalovaný na MacBook a todle nastavení mám jak na tiskárnu Konica tak i na tiskárnu Canon dokonce i na tiskárnu HP. tak to nebude nastavení jen pro jednu tiskárnu.

more options

Tak znovu: Ve Firefoxu to, co je na screenu neexistuje (mám tady taky FF 60) a nastavení je stejné, jak poslal už dříve Ansam. Pokud to je takhle ve Firefoxu na MacBooku, tak s tím ti neporadím. S nastavením software tiskárny ti tady asi taky nikdo nepomůže. A já jsem taky nikde nepsal, že to máš nastavení pro jednu tiskárnu...