Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

anonymoX isimli eklentiyi kullanamıyorum, eski sürümlerde çalışıyor mesela ben 52.4.0 versiyonunu kullanmak zorunda kalıyorum.

  • 1 trả lời
  • 2 gặp vấn đề này
  • 2 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi Selim

more options

en güncel sürümünüzde anonymoX isimli eklentiyi kullanamıyorum, eski sürümlerde çalışıyor mesela ben 52.4.0 versiyonunu kullanmak zorunda kalıyorum çünkü bu versiyonda çalışabiliyor ancak..

bana anonymoX seviyesinde ücretsiz bir eklenti önerir misiniz ya da bu eklentiyi son sürüm Firefox'da mesela Firefox Quantum’da nasıl kullanabilirim anlatırmısınız?

en güncel sürümünüzde anonymoX isimli eklentiyi kullanamıyorum, eski sürümlerde çalışıyor mesela ben 52.4.0 versiyonunu kullanmak zorunda kalıyorum çünkü bu versiyonda çalışabiliyor ancak.. bana anonymoX seviyesinde ücretsiz bir eklenti önerir misiniz ya da bu eklentiyi son sürüm Firefox'da mesela Firefox Quantum’da nasıl kullanabilirim anlatırmısınız?

Tất cả các câu trả lời (1)

more options

Gördüğümüz kadarıyla anonymoX eklentisinin son sürümü Firefox Quantum ile uyumlu. https://addons.mozilla.org/tr/firefox/addon/anonymox/ adresinden güncel sürümü yüklemeyi deneyebilirsiniz.