Tìm kiếm hỗ trợ

Tránh các lừa đảo về hỗ trợ. Chúng tôi sẽ không bao giờ yêu cầu bạn gọi hoặc nhắn tin đến số điện thoại hoặc chia sẻ thông tin cá nhân. Vui lòng báo cáo hoạt động đáng ngờ bằng cách sử dụng tùy chọn "Báo cáo lạm dụng".

Learn More

Firefox versiyon problemi

  • 4 trả lời
  • 2 gặp vấn đề này
  • 1 lượt xem
  • Trả lời mới nhất được viết bởi cuneytbozok

more options

57.0 64 Bit Mozilla Quantum kullanıyor olmama rağmen eklenti yüklerken problem yaşamaktayım. Versiyonumun 39.0 olduğunu ve eklentinin uyumlu olmadığını söylüyor. Bunu bir çok eklentide yaşamaktayım ve istediklerimi değil yükleyebildiğim diğer eklentileri kullanmak zorunda kalıyorum. Hatta bazı sitelerde yapacağım işlemlerimi bile kısıtlıyor ve Mozilla'yı güncellememi söylüyor. Silip yüklememe rağmen problem çözülmedi.

Şuan bu sorunu burada paylaşırken bile tarayıcı bilgilerimi site 39.0 olarak görmekte. Konuyu oluştururken görsel yüklemekte problem yaşadığımdan başka bir resim sağlayıcısına yükleyip buraya linklerini ekliyorum.

resim 1 : https://i.hizliresim.com/V38JyV.jpg resim 2 : https://i.hizliresim.com/nJ9qGg.jpg

57.0 64 Bit Mozilla Quantum kullanıyor olmama rağmen eklenti yüklerken problem yaşamaktayım. Versiyonumun 39.0 olduğunu ve eklentinin uyumlu olmadığını söylüyor. Bunu bir çok eklentide yaşamaktayım ve istediklerimi değil yükleyebildiğim diğer eklentileri kullanmak zorunda kalıyorum. Hatta bazı sitelerde yapacağım işlemlerimi bile kısıtlıyor ve Mozilla'yı güncellememi söylüyor. Silip yüklememe rağmen problem çözülmedi. Şuan bu sorunu burada paylaşırken bile tarayıcı bilgilerimi site 39.0 olarak görmekte. Konuyu oluştururken görsel yüklemekte problem yaşadığımdan başka bir resim sağlayıcısına yükleyip buraya linklerini ekliyorum. resim 1 : https://i.hizliresim.com/V38JyV.jpg resim 2 : https://i.hizliresim.com/nJ9qGg.jpg

Giải pháp được chọn

User agent'ınızı değiştiren bir eklenti olabileceğini düşünmüştüm ama herhalde yok.

Şu makaledeki adımları izleyerek user agent'ınızı sıfırlamayı dener misiniz?

Đọc câu trả lời này trong ngữ cảnh 👍 1

Tất cả các câu trả lời (4)

more options

Firefox'u güvenli kipte başlattığınızda herhangi bir değişiklik oluyor mu? Deneyebilir misiniz?

Bunun için menüden Yardım > Eklentileri devre dışı bırakıp başlat seçeneğini seçebilirsiniz.

more options

Malesef denedim ve hala 39.0 olarak gözükmekte.

Troubleshoot yaptığımda gördüğünüz gibi versiyon olarak 57.0 fakat user agent tarafında 39.0 olarak gözükmekte. Başka bir fikriniz var mı nasıl düzeltebileceğim hakkında ?

Được chỉnh sửa bởi cuneytbozok vào

more options

Giải pháp được chọn

User agent'ınızı değiştiren bir eklenti olabileceğini düşünmüştüm ama herhalde yok.

Şu makaledeki adımları izleyerek user agent'ınızı sıfırlamayı dener misiniz?

more options

Selim Şumlu dedi ki

User agent'ınızı değiştiren bir eklenti olabileceğini düşünmüştüm ama herhalde yok. Şu makaledeki adımları izleyerek user agent'ınızı sıfırlamayı dener misiniz?

Teşekkür ederim makale işe yaradı gibi gözüküyor addonlar sorunsuz yükleniyor artık. İlginiz için teşekkürler tekrardan.