Hiển thị các câu hỏi được đánh dấu: Xem tất cả các câu hỏi

"unknown source" warning when updating Firefox

I have two identical computers running Firefox on Windows 7. No serious issues for 3 years or longer. Just recently, version 100 showed "Unknown Source" instead of the… (xem thêm)

I have two identical computers running Firefox on Windows 7. No serious issues for 3 years or longer.

Just recently, version 100 showed "Unknown Source" instead of the normal UAC authorization window which lists mozilla.org as the source.

The 100.0.1 update showed the same warning.

This only occurred on one of the computers. The other one does not show the warning.

Firefox worked fine after doing the downloads anyway, but the "Unknown Source" is not right and makes the user think security is being compromised.

Đã được hỏi bởi pacific1927 1 ngày trước

Trả lời lần cuối bởi pacific1927 10 giờ trước

WHY do ALL "printscreens" come out black (until after new power-cycle) immediately after using ANY "private browser"?

Find the "switch" that gets "activated" (when using ANY private browser window) that prevents us from using "printscreen" AND...ALL other "printsreen apps" as well (such … (xem thêm)

Find the "switch" that gets "activated" (when using ANY private browser window) that prevents us from using "printscreen" AND...ALL other "printsreen apps" as well (such as "windows snipping tool"). After using ANY private browser, Printscreen just shows an all black screen! Once you've used a private browser window (on a Win 7 desktop)...you no longer have any printscreen ability until after you power-cycle...when it's too late!! Printscreen ALWAYS shows an all black screen!

Try it for yourself on YOUR desktop...regardless of your system!


AARRGGHH!! >:-(

Đã được hỏi bởi danemer 1 ngày trước

after updating to 100.0, forefox "Loses" connection.

I have this problem CONSTANTLY with 100.0. i keep 2 browsers open, (1 Email, 1 ebay) After 5-10 minutes, firefox "Loses" internet connection. and i have to clear the star… (xem thêm)

I have this problem CONSTANTLY with 100.0. i keep 2 browsers open, (1 Email, 1 ebay) After 5-10 minutes, firefox "Loses" internet connection. and i have to clear the startup cache, to get back online, only for it to happen again... and again, and again, and again! Didnt have this issue with the previous update. PLEASE HELP! and please keep the answers simple, im not well versed in programming language

Đã được hỏi bởi thegearworks 1 tuần trước

Trả lời lần cuối bởi thegearworks 6 ngày trước