Installera en äldre version av Firefox

Ofta, när det är ett problem med en uppdatering av Firefox, letar användare efter ett sätt att gå tillbaka till den föregående versionen. Det löser vanligtvis inte problemet och gör både Din PC och Din information sårbara för attacker. Denna artikeln ger några alternativ till nedgradering och länkar till gamla versioner av Firefox, om Du verkligen väljer att nedgradera.

Installation av en tidigare version löser inte de flesta problemen

Problem med en uppdatering är vanligtvis inte orsakade av den nya versionen av Firefox, utan snarare uppdateringsprocessen. Installering av föregående version kommer inte att hjälpa i de flesta fallen. I stället, se:

Andra problem kan lösas med skapa en ny profil eller genom att följa stegen i Grundläggande felsökning artikeln.

Andra problem kan lösas med Återställ Firefox funktionen. Denna återställer Firefox till dess ursprungsinställning och sparar Din viktiga information.

Jag vill fortfarande nedgradera — var kan jag få tag på den föregående versionen?

Även om Mozilla har en website med gamla versioner av Firefox för testning, är det inte rekommenderbart att använda någon annan än den senaste versionen.
Varning: Användande av gamla versioner av Firefox medför en signifikant säkerhetsrisk.

Om Du inte kan använda den senaste versionen av Firefox, rekommenderar vi att Du använder den senaste versionen av ett annat surfprogram:

Hjälp oss att göra Firefox bättre

Om den senaste versionen av Firefox ställer till problem för Dig eller Du bara inte tycker om något rörande den, vänligen ge oss ett meddelande om det här:

The template "ShareArticle" does not exist or has no approved revision.