X
Prekeni këtu që të kalohet te versioni për celular i sajtit.
Firefox-i juaj është i vjetruar dhe mund të përmbajë rreziqe sigurie! Përmirësoni Firefox-in

Forum Asistence

How do I get rid of the new search tab that now pops up?

Postuar

There are two things that have recently changed. One is the new search tab that pops up. The second is that when I open a second tab it doesn't go to my home page. Instead it goes to Babylon search engine.

Zgjidhje e zgjedhur

Try to use the SearchReset extension to reset some preferences to the default values.

Note that the SearchReset extension only runs once and then uninstalls automatically, so it won't show on the "Firefox > Add-ons" page (about:addons).

Lexojeni këtë përgjigje brenda kontekstit 2

Hollësi Shtesë Sistemi

Shtojca të Instaluara

 • Google Update
 • Shockwave Flash 11.4 r402
 • Adobe PDF Plug-In For Firefox and Netscape "9.5.2"
 • VLC media player Web Plugin 2.0.2
 • NPRuntime Script Plug-in Library for Java(TM) Deploy
 • Windows Presentation Foundation (WPF) plug-in for Mozilla browsers
 • DRM Netscape Network Object
 • Npdsplay dll
 • DRM Store Netscape Plugin

Zbatim

 • Agjent Përdoruesi: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:18.0) Gecko/20100101 Firefox/18.0

Më Tepër të Dhëna

Amit Kumar Thakur 83 zgjidhje 863 përgjigje

can you please update your firefox and check again.goto Help->about Firefox and it will be automatically updated.

Ndryshuar nga Amit Kumar Thakur

cor-el
 • Top 10 Contributor
 • Moderator
10739 zgjidhje 96650 përgjigje

Zgjidhja e Zgjedhur

Try to use the SearchReset extension to reset some preferences to the default values.

Note that the SearchReset extension only runs once and then uninstalls automatically, so it won't show on the "Firefox > Add-ons" page (about:addons).