Kërkoni te Asistenca

Shmangni karremëzime gjoja asistence. S’do t’ju kërkojmë kurrë të bëni një thirrje apo të dërgoni tekst te një numër telefoni, apo të na jepni të dhëna personale. Ju lutemi, raportoni veprimtari të dyshimtë duke përdorur mundësinë “Raportoni Abuzim”.

Learn More

Alt+NumPad - password

  • 6 përgjigje
  • 1 e ka hasur këtë problem
  • 2 parje
  • Përgjigjja më e re nga poljos

more options

Hi. I can not enter Alt+NumPad characters (e.g. $ = Alt+36) into password fields. Why? It starts to happen 2 weeks ago. Thanks.

Hi. I can not enter Alt+NumPad characters (e.g. $ = Alt+36) into password fields. Why? It starts to happen 2 weeks ago. Thanks.

Krejt Përgjigjet (6)

more options

To ti nejde zadat heslo v žádném prohlížeči, nebo jenom ve Firefoxu? Někdy nejsou v heslech povoleny tzv. "nepovolené" znaky.

more options

Je to novej problém ve Firefoxu. V jiných prohlížečích Alt+NumPad funguje v heslových polích. Myslím, že si to může kdokoli vyzkoušet. Do pole přihlašovací jméno mohu napsat $ (Alt+36). Ale do pole hesla to nejde. Firefox jakoby přestal brát tu kombinaci dohromady. V momentě podržení klávesy Alt už to nečeká na další numerické klávesy, ale už vyskočí horní menu prohlížeče - což je chyba. (Znovu opakuji, děla to pouze Firefox, nově a pouze v heslových polích). Díky.

more options

Pravý Alt + ô (resp. ů) alebo Shift + 4 na angl. klávesnici pre zadanie znaku $ fungujú?

more options

dense said

Myslím, že si to může kdokoli vyzkoušet.
Zkoušel jsem to, mám FF 82.0.2 a znaky Alt+36 i jiné se normálně do pole hesla zapisují. Takže je možné, že ti to blokuje nějaký antivirák nebo rozšíření Firefoxu.

Ndryshuar nga poljos

more options

Tak bohužel problém přetrvává... Kdykoli chci napsat speciální zank pomocí Alt+NumPad. Tak prostě už při stisknu Altu vyskočí nějaké menu Firefoxu, a nebero to další klávesy...

more options

Mohla by to řešit Obnova Firefoxu, anebo vytvoření nového profilu Firefoxu. Začal bych tou Obnovou. Pokud nezabere ani jedna z těch možností, tak máš nějakou botu v systému nebo škodnou.