Поиск в Поддержке

Избегайте мошенников, выдающих себя за службу поддержки. Мы никогда не попросим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Пожаловаться».

Learn More

Ik kan bij meerdere websites niet meer op normaal klikbare links klikken

  • 1 ответ
  • 1 имеет эту проблему
  • 7 просмотров
  • Последний ответ от cor-el

more options

Als ik bijvoorbeeld op hotmail aangemeld ben kan ik niet op het onderwerp van een email drukken om hem te openen. Door dit probleem kan ik dus via Firefox mijn email niet meer lezen.

Via Internet Explorer lukt dit gewoon wel. Ik heb Firefox geheel verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar ook dit verhelpt het probleem niet.

Als ik op een kledingwebsite kijk en verder wil naar een volgende pagina door op de 2, 3 of 4 e.d. te drukken doet hij dit ook niet. Al die specifieke links werken niet meer en ook weer alleen via firefox.

Ik hoop dat iemand me verder kan helpen met dit probleem want ik kan op deze manier niet meer via Firefox terwijl dit de browser is die ik altijd gebruik. Erg vervelend.

Bij voorbaat dank.

Als ik bijvoorbeeld op hotmail aangemeld ben kan ik niet op het onderwerp van een email drukken om hem te openen. Door dit probleem kan ik dus via Firefox mijn email niet meer lezen. Via Internet Explorer lukt dit gewoon wel. Ik heb Firefox geheel verwijderd en opnieuw geinstalleerd maar ook dit verhelpt het probleem niet. Als ik op een kledingwebsite kijk en verder wil naar een volgende pagina door op de 2, 3 of 4 e.d. te drukken doet hij dit ook niet. Al die specifieke links werken niet meer en ook weer alleen via firefox. Ik hoop dat iemand me verder kan helpen met dit probleem want ik kan op deze manier niet meer via Firefox terwijl dit de browser is die ik altijd gebruik. Erg vervelend. Bij voorbaat dank.

Все ответы (1)

more options

Clear the cache and the cookies from sites that cause problems.

  • Extra > Opties > Geavanceerd > Netwerk > Offlineopslag > Nu wissen
  • Extra > Opties > Privacy > Geschiedenis > Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis > Cookies tonen

Start Firefox in Safe Mode to check if one of the extensions or if hardware acceleration is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Firefox/Tools > Add-ons > Appearance/Themes).