Поиск в Поддержке

Избегайте мошенничеств со службой поддержки. Мы никогда не просим вас позвонить, отправить текстовое сообщение или поделиться личной информацией. Сообщайте о подозрительной активности, используя функцию «Сообщить о нарушении».

Learn More

Videos not loading on reddit.

  • 3 ответа
  • 1 имеет эту проблему
  • 11 просмотров
  • Последний ответ от fixbikes

more options

I have firefox 82.0.3 and videos on reddit are not loading, well embeded youtube ones are, just not the ones hosted by reddit I believe. The screen just stays blank. I tried this from old.reddit.com as well as www.reddit.com. before anyone says its a setting or an extension, I was doing a clean install of ubuntu and loaded firefox. no extensions, just the default settings. I installed brave browser and it works in brave just fine.

I also have linux mint with firefox 77.0.1 on another computer and it works fine (and that computer has a bunch of extentions as well as a bunch of privacy tweaks in the about:config (the ones listed on privacytools.io)

I also loaded firefox in safe mode and deleted the prefs.js file. none of that worked. I also changed the preference to load play video play audio. didnt work. It seems also gyfycat videos load too.

any suggestions?

Приложенные скриншоты

Выбранное решение

Make sure you have the latest FFmpeg and libavcodec packages installed.

Прочитайте этот ответ в контексте 👍 0

Все ответы (3)

more options

See if there are updates for your graphics drivers https://support.mozilla.org/en-US/kb/upgrade-graphics-drivers-use-hardware-acceleration


Make sure you are not blocking content.

Start Firefox in Safe Mode {web link}

A small dialog should appear. Click Start In Safe Mode (not Refresh). Is the problem still there?


https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protection-firefox-desktop


Many site issues can be caused by corrupt cookies or cache.

Warning ! ! This will log you out of sites you're logged in to. You may also lose any settings for that website.

Полезно?

more options

Выбранное решение

Make sure you have the latest FFmpeg and libavcodec packages installed.

Полезно?

more options

So yea thanks guys, it was not having the FFmpeg installed. I did sudo apt install ffmpeg

and that worked! thanks

Полезно?

Задать вопрос

Для ответа на сообщения вы должны войти в свою учётную запись. Пожалуйста, задайте новый вопрос, если у вас ещё нет учётной записи.