Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Odesílaná zpráva v Thunderbirdu se neuloží do Odeslaných

  • 5 replies
  • 2 have this problem
  • 207 views
  • Last reply by Ansam

more options

Při odesílání zprávy se zobrazí tato tři hlášení:

1. "Při ukládání zprávy do složky Sent Items nastala chyba. Zopakovat?" 2. "Kopírování selhalo." 3. "Příkaz nebyl úspěšný. Poštovní server pro účet x@y.cz odpověděl: [TRYCREATE] Folder is not found."

Zpráva se jinak normálně odešle a doručí se příjemci, ale neobjeví se v Odeslaných. Co s tím?

Při odesílání zprávy se zobrazí tato tři hlášení: 1. "Při ukládání zprávy do složky Sent Items nastala chyba. Zopakovat?" 2. "Kopírování selhalo." 3. "Příkaz nebyl úspěšný. Poštovní server pro účet x@y.cz odpověděl: [TRYCREATE] Folder is not found." Zpráva se jinak normálně odešle a doručí se příjemci, ale neobjeví se v Odeslaných. Co s tím?

Chosen solution

Takto: - kliknite na tu roletku a z rozbalenej ponuky si vyberte ten svoj účet na serveri:

Read this answer in context 👍 1

All Replies (5)

more options

Ak pristupujete k pošte protokolom IMAP, tak na serveri nemáte vytvorenú zložku "Sent Items".

Ak pristupujete k pošte protokolom IMAP, tak odporúčam ukladať si odoslanú poštu do počítača do "Odoslaná pošta na Lokálne priečinky". Potom ju nájdete v Thunderbirde v priečinku "Odoslaná pošta".

Modified by Ansam

more options

Děkuji, teď už to alespoň při odesílání nehlásí chyby a zpráva se uloží. Ovšem uloží se na jiné místo, než jsem byl zvyklý - neuloží se do složky Odeslaná pošta pod daným e-mailovým účtem, ze kterého byla zpráva odeslána, ale uloží se do složky Odeslaná pošta v úplně jiném účtu nazvaném "Místní složky". Budou takové odeslané zprávy dostupné, i když se ke svému e-mailovému účtu přihlásím z jiné instalace Thunderbirdu z jiného počítače? Dříve jsem měl IMAPový účet, stejně jako teď, a odeslané zprávy jsem měl na serveru a dostal jsem se k nim odkudkoli. Bude to i nadále fungovat stejně?

more options

cucumis-melo napsal(a)

... uloží se na jiné místo, než jsem byl zvyklý - neuloží se do složky Odeslaná pošta pod daným e-mailovým účtem, ze kterého byla zpráva odeslána, ale uloží se do složky Odeslaná pošta v úplně jiném účtu nazvaném "Místní složky".

Pretože to takto mate nastavené. Môžte si to nastaviť aj inak, ako vám to vyhovovalo.

cucumis-melo napsal(a)

Budou takové odeslané zprávy dostupné, i když se ke svému e-mailovému účtu přihlásím z jiné instalace Thunderbirdu z jiného počítače?

NIE. Odoslaná pošta sa ukladá do vašho počítača. Nie je problém, aby ste si odoslanú poštu prenastavili tak, aby sa ukladala na serveri a potom budete mať k nej prístup z hociktorého počítača.

more options
Nie je problém, aby ste si odoslanú poštu prenastavili tak, aby sa ukladala na serveri a potom budete mať k nej prístup z hociktorého počítača.

A jak si to nastavit? To už jsem (asi) měl nastavené, ale byl s tím problém, který jsem popsal v úvodní otázce.

more options

Chosen Solution

Takto: - kliknite na tu roletku a z rozbalenej ponuky si vyberte ten svoj účet na serveri: