Installer Firefox på Windows

Denne artikkelen beskriver hvordan du installerer Firefox på Windows.

Denne artikkelen gjelder bare for Windows.
Før du installerer Firefox:

1. Besøk Firefox nedlastingsside med hvilken som helst nettleser (f.eks. Microsoft Internet Explorer). Nettsiden vil automatisk foreslå versjonen av Firefox som passer best for deg.

FireFox Download Page - Windows
  2. Trykk på den grønne nedlastingslenken for å laste ned installasjonsprogrammet til Firefox. Avhengig av hvor rask Internett-tilknytningen din er, kan nedlastingen ta opptil flere minutter. Takk for tålmodigheten … det er verdt å vente!
  3. Start prosessen ved å trykke på Kjør.

4. Deretter, bare følg stegene (vi har gjort prosessen så smertefri som mulig).

Gratulerer, du er ferdig med å installere Firefox!
  5. Dobbeltklikk på Firefox-ikonet når du vil bruke nettet.

Installing Firefox - Win4

Har du problemer?

Her er noen artikler som kan hjelpe deg:

Del denne artikkelen: http://mzl.la/KpfkvF