Få hjelp fra samfunnet

Still et spørsmål om Firefox for desktop, Firefox for Android, Firefox OS eller Webmaker i brukerstøtteforumet

Artikler du bør lese før du stiller et spørsmål:

Du kan stille et spørsmål i brukerstøtteforumet ved å trykke på lenken nedenfor. Du vil bli sendt gjennom flere nettsider som spør om produkt, og emnet til spørsmålet, slik at bidragsyterne i ekspertteamet kan finne den beste personen å hjelpe deg.

Merk: Du må registrere deg på Mozilla Support før du kan stille spørsmålet, men det vil være verdt det!

Ask a Question

Flere ressurser

Hvis kunnskapsbasen ikke har svaret du leter etter kan du også prøve å søke i disse trådene før du stiller et spørsmål i brukerstøtteforumet. De fleste spørsmål er allerede løst av bidragsytere i ekspertteamet.