Få hjelp fra samfunnet

Still et spørsmål om Firefox for skrivebord, Firefox for Android, Firefox OS, Webmaker eller Thunderbird i brukerstøtteforumet

Før du poster ditt spørsmål, vennligst les:

Hvis du vil legge til et skjermbilde for å forklare ditt spørsmål, les dette i tillegg:

Du kan stille et spørsmål i brukerstøtteforumet ved å trykke på lenken nedenfor. Du vil bli sendt gjennom flere nettsider som spør om produkt, og emnet til spørsmålet, slik at det frivillige hjelpe-teamet vårt kan finne den beste personen til å hjelpe deg.

Merk: Du må registrere deg på Mozilla Support før du kan stille spørsmålet, men det vil være verdt det!

Spør et spørsmål

Flere ressurser

Hvis kunnskapsbasen ikke har svaret du leter etter kan du prøve disse andre ressursene.

// These fine people helped write this article:Håvard Mork, JCPlus, 16patsle. You can help too - find out how.