Oppdater Firefox til den nyeste versjonen

Som standard oppdateres Firefox automatisk, men du kan alltids gjøre en manuell oppdatering. Slik gjør du det:

Merk: Hvis du oppdaterer Firefox på jobben, vennligst sjekk med din IT avdeling hvis du får problemer.

Merk: Hvis du bruker din Linux Distribusjonspakkede versjon av Firefox må du vente på at en oppdatert pakke blir tilgjengelig i sitt depot. Denne artikkelen gjelder deg hvis du har installert Firefox manuelt (uten å bruke din distribusjonspakke behandler
  1. På toppen av Firefox vinduet, trykk på Firefox knappen, gå til Hjelp menyen og velg Om Firefox.På toppen av Firefox vinduet, trykk på Hjelp menyen og velg Om Firefox.Trykk på meny knappen New Fx Menu , trykk hjelp Help-29 og velg Om Firefox.På menylinjen, trykk på Firefox menyen og velg Om Firefox.
  2. Om Firefox vinduet vil åpnes og Firefox vil begynne å sjekke etter oppdateringer og laste dem ned automatisk.
    Update Win1 Fx14
  3. Når oppdateringene er klare for å bli installert, trykk på Restart for å oppdatere.
    Update Win2 Fx14

For å endre instillingene for oppdateringer, se Avanserte instillinger for tilgjengelighet, surfing, standardinstillinger, nettverk, oppdateringer og kyptering.

Share this article: http://mzl.la/152VFwM