Oppdater Firefox til den nyeste versjonen

Som standard oppdateres Firefox automatisk, men du kan alltids gjøre en manuell oppdatering. Slik gjør du det:

Merk: Hvis du bruker din Linux Distribusjonspakkede versjon av Firefox må du vente på at en oppdatert pakke blir tilgjengelig i sitt depot. Denne artikkelen gjelder deg hvis du har installert Firefox manuelt (uten å bruke din distribusjonspakke behandler.
  1. Trykk på meny knappen New Fx Menu , trykk hjelp Help-29 og velg Om Firefox.På menylinjen, trykk på Firefox menyen og velg Om Firefox.
  2. Om Mozilla FirefoxOm Firefox vil da åpne. Firefox vil så begynne å se etter oppdateringer og laster dem ned automatisk.
    AboutFx50Downloading Fx55AboutFirefox-downloadingWin about-Fx55-downloading
  3. Når oppdateringene er klare for å bli installert trykk Start Firefox på nytt for å oppdatereStart Firefox på nytt for å oppdatere.
    AboutFx50Restart Fx55AboutFirefox-restartWin about-Fx55-restart Fx57RestartToUpdate-Mac
Viktig: Om oppdateringen ikke startet, ikke fullførte eller om det var noen andre problemer, vennligst bruk denne nedlastings-linken eller gå til Systems & Languages page for å laste ned og installere den nyeste versjonen av Firefox for ditt operativsystem og dens språk (see Installer Firefox på WindowsInstaller Firefox på LinuxInstaller Firefox på Mac for instructions).

Vær trygg: Last ned kun fra den offisielle Mozilla linken nevnt over for å unngå malware.

Innstillingene for oppdateringer kan endres i Firefox AlternativerInstillinger . Trykk på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu og velg alternativer.Instillinger. I Generelt fanen, bla ned til Firefox-oppdateringer.

Denne artiklen, som alle Firefox support artikler, er hovedsaklig skrevet og oversatt av frivillige. Dette bidrar til at Mozilla stolt holder seg uavhengig og kan tilby åpen kildekode. Fortsett å surfe fritt!