Oppdater Firefox til den nyeste versjonen

Som standard oppdateres Firefox automatisk, men du kan alltids gjøre en manuell oppdatering. Slik gjør du det:

Mer: Hvis du bruker din Linux Distribusjons pakkede versjon av Firefox må du vente for en oppdatert pakke blir tilgjengelig i sin repository. Denne artikkelen gjelder deg hvis du har installert Firefox manuelt (uten å bruke din distribusjons pakke behandler
  1. På toppen av Firefox vinduet, trykk på Firefox knappen, go til Hjelp menyen og velg Om Firefox.På toppen av Firefox vinduet, trykk på Hjelp menyen og velg Om Firefox.Trykk på meny knappen New Fx Menu , trykk hjelp Help-29 og velgt Om Firefox.På menylinjen, trykk Firefox menyen og velg Om Firefox.
  2. Om Firefox vinduet vil åpnes og Firefox vil begynne å sjekke etter oppdateringer, og laste de ned automatisk.
    Update Win1 Fx14
  3. Når oppdateringene er klare for å bli installert, trykk på Restart for å oppdatere.
    Update Win2 Fx14
Viktig: Hvis oppdateringen ikke starter, ikke fullførte, eller det var et eller annet problem, vennligst Last ned og installer en fersk kopi.

For å endre oppdaterings instillinger, se Advanced settings for accessibility, browsing, system defaults, network, updates, and encryption.

Del denne artikkelen: http://mzl.la/LFolSf