Oppdater Firefox til den nyeste versjonen

Som standard oppdateres Firefox automatisk, men du kan alltids gjøre en manuell oppdatering. Slik gjør du det:

Merk: Hvis du bruker din Linux Distribusjonspakkede versjon av Firefox må du vente på at en oppdatert pakke blir tilgjengelig i sitt depot. Denne artikkelen gjelder deg hvis du har installert Firefox manuelt (uten å bruke din distribusjonspakke behandler.
  1. Trykk på meny knappen New Fx Menu , New Fx Menu Fx57Menu , trykk help Help-29 Fx57Help Hjelp, og velg Om Firefox.På menylinjen, trykk på Firefox menyen og velg Om Firefox.
  2. Om Mozilla FirefoxOm Firefox vil da åpne. Firefox vil så begynne å se etter oppdateringer og laster dem ned automatisk.
    AboutFx50Downloading Fx59AboutFirefox-downloadingWin about-Fx55-downloading
  3. Når oppdateringene er klare for å bli installert trykk Start Firefox på nytt for å oppdatereStart Firefox på nytt for å oppdatere.
    AboutFx50Restart Fx59AboutFirefox-restartWin about-Fx55-restart Fx57RestartToUpdate-Mac
Viktig: Om oppdateringen ikke startet, ikke fullførte eller om det var noen andre problemer, gå til Systems & Languages page for å laste ned og installere den nyeste versjonen av Firefox for ditt operativsystem og språk, eller du kan bruke denne nedlastingslenken (see Installer Firefox på WindowsInstaller Firefox på LinuxInstaller Firefox på Mac for mer informasjon).

Vær trygg: Last ned kun fra den offisielle Mozilla linken nevnt over for å unngå malware.

Innstillingene for oppdateringer kan endres i Firefox AlternativerInstillinger . Trykk på menyknappen New Fx Menu Fx57Menu og velg alternativer.Instillinger. I Generelt fanen, bla ned til Firefox-oppdateringer.

Denne artiklen, som alle Firefox support artikler, er hovedsaklig skrevet og oversatt av frivillige. Dette bidrar til at Mozilla stolt holder seg uavhengig og kan tilby åpen kildekode. Fortsett å surfe fritt!