Importer data fra en annen nettleser

Firefox lar deg importerer bokmerker fra en annen nettleser installert på datamaskinen din. Du kan også importere andre data, slik som nettleserhistorikk og passord fra noen av de andre nettleserne.

Om du har lagret brukernavn og passord i en annen nettleser, kan Firefox foreslå at du importerer denne informasjonen til Firefox, for hjelpe deg å logge inn på et nettsted.

Merk: Firefox verken lagrer eller synkroniserer innloggingsinformasjon fra en annen nettleser med mindre du velger å gjøre det. Denne informasjonen er lagret av den andre nettleseren i en lesbar form lokalt på på din datamaskin.

Importere data fra en annen nettleser

1. Klikk på Fil i menylinjen til Firefox øverst på skjermen.
  2. Klikk på Importer fra en annen nettleser....
    • Tips: Fra og med Firefox versjon 76, kan du også klikke på menyknappen Fx57Menu og så på Fx57Help Hjelp og velge Importer fra en annen nettleser… fra Hjelp-menyen for å starte importprosessen.
  3. Følg anvisningen i import-veiviseren som åpner seg.
  1. Klikk på Arkiv-knappen 57 library icon på verktøylinjen. (Om du ikke ser den der, klikk på meny-knappen fx57menu og så på Arkiv). Klikk på Bokmerker og så på Vis alle bokmerkerBehandle bokmerker nederst i listen.
  2. I Arkivvinduet, klikk på Fx86WinNorskArkivImport Importer og sikkerhetskopier og velg Importer Data fra en annen nettleser ….
    Fx86WinNorskArkivImportFraNettleser
    • Tips: Fra og med Firefox versjon 76, kan du også klikke på menyknappen Fx57Menu og så på Fx57Help Hjelp og velge Importer fra en annen nettleser… fra Hjelp-menyen for å starte import-prosessen.
  3. Følg anvisningen i importveiviseren som åpner seg.

Importveiviseren vil se omtrent slik ut:

import toolFx78ImportSettingsAndData-win7Fx86WinNorskArkivImportVeiviser

Velg nettleseren som inneholder bokmerkene eller andre data du vil bruke i Firefox. Fortsett til neste skjerm for å gjøre mer detaljerte valg og å fullføre importen.

Etter at importen er fullført vil bokmerkemenyen eller bokmerkelinjen i Firefox inneholde en ny mappe med bokmerkene importert fra den andre nettleseren (for eksempel, en mappe med navn Fra Microsoft Edge eller Fra Google Chrome). Bokmerkelinjen kommer automatisk til syne for at du lett skal finne de bokmerkene du netopp har importert.

For more information, see:

Merk:: Om importveiviseren ikke nevner din andre nettleser, kan du allikevel importere bokmerker fra den, men du må først eksportere og lagre bokmerkene derfra i en HTML fil. Besøk support-nettstedet for din andre nettleser om du behøver hjelp med det. Deretter kan du importere de bokmerkene til Firefox fra HTML fila.

Importere bokmerker fra HTML

1. Klikk på Arkiv-knappen 57 library icon på verktøylinjen. (Om du ikke ser den der, klikk på meny-knappen fx57menu og så på Arkiv). Klikk på Bokmerker og så på Vis alle bokmerkerBehandle bokmerker nederst i listen.
  2. I Arkivvinduet, klikk på Fx86WinNorskArkivImportimport-export-arrowsImport and Backup og velg Importer bokmerker fra HTML …. Vinduet Importer bokmerkefil åpner seg.
  3. Velg den fila som inneholder de data du vil importere og fortsett videre slik du blir instruert.

Les artikkelen Importer bokmerker fra en HTML fil for mer informasjon.