Finn og installer tillegg og utvidelser for å gi Firefox mer funksjonalitet

Tillegg og utvidelser lar deg legge mer funksjonalitet til i Firefox. Du kan utvide med funksjonalitet som sammenligner priser, sjekker været, forandrer utseende til Firefox, lytter til musikk, eller til og med oppdaterer Facebook-profilen din. Denne artikkelen beskriver de forskjellige typene som finnes og hvordan du finner og installerer dem.

Hvilke typer tillegg og utvidelser kan jeg installere?

Følgende typer tillegg kan installeres:

Oversikt over og behandling av installerte tillegg og utvidelser

Oversikten over søkemotorer og behandling av disse gjøres i Søk i Firefox InnstillingerInnstillinger . For andre tillegg:

1. Klikk på menyknappen Fx57Menu og velg TilleggTillegg og temaer for å åpne fanen Tilleggsbehandler.
  2. Velg panelet for den typen tillegg du vil se eller behandle, som Utvidelser, Temaer eller ProgramtilleggExtensions or Themes panel.

Gå til Deaktiver eller fjern tilleggsprogrammer for detaljer om hvordan du deaktiverer eller fjerner disse.

Hvordan finner jeg og installerer tillegg og utvidelser?

Slik kommer du igang:

1. Firefox kan tilby tilpassede anbefalinger. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, klikk på Tillegg og temaer og velg Anbefalinger.
  2. For å installere et anbefalt tillegg, klikk på den blå + Installer tema- eller + Legg til i Firefox-knappen, avhengig av hvilken type.

I bunnen av listen over anbefalte tillegg/utvidelser finnes det en Finn flere utvidelser-knapp du kan klikke på. Den vil sende deg til addons.mozilla.org hvor du kan søke etter tillegg.

For avanserte brukere: Du kan også installere tillegg/utvidelser fra en fil. Om du har lagret installasjonsfilen på PCen din, (for eksempel en .xpi eller .jar fil) kan du installere tillegget/utvidelsen ved å klikke på tannhjulsikonet gear icon du finner i øvre høyre del av Behandle utvidelser vinduet. Velg Installer utvidelse fra fil ... fra menyen og angi så hvilken fil som skal installeres.

Noen utvidelser legger en knapp på verktøylinjen etter installasjon. Disse kan du fjerne eller flytte inn i menyen - se Tilpass Firefox kontroller, knapper og verktøylinjer.

Feilsøking av tillegg

For informasjon om feilsøking av utvidelser, programtillegg eller temaerutvidelser eller temaer, les artiklene under.

Problemer med å installere eller avinstallere tillegg

Problemer forårsaket av tillegg

Merknad: Mozilla har oppgradert basisteknologien for tillegg til Firefox. For mer informasjon, les Teknologien bak Tillegg for Firefox blir modernisert.