Innebygde temaer i Firefox - Alternativ til komplettetemaer

Komplette temaer er erstattet med innebygde temaer som har lysere og mørkere fargepaletter.

Du kan aktivere et av de innebygde temaene ved å følge trinnene beskrevet under:

1. Trykk på menyknappen Fx57menuNew Fx Menu og velg UtvidelserFx57Addons-icon Utvidelser. Utvidelsesbehandleren vil så åpnes

2. I utvidelsesbehandleren, velg Themes panelet.
  3. Trykk på ellipseikonet (tre punkter) ved siden av det aktuelle temaet og trykk på Aktiver.
    Fx68EnableDarkTheme
  1. Trykk på menyknappen Fx57menuNew Fx Menu og velg UtvidelserFx57Addons-icon Utvidelser. Utvidelsesbehandleren vil så åpnes

2. I utvidelsesbehandleren, velg Temaer panelet.
  3. Trykk på Aktiver på det ønskede temaet.
    Fx80AktiverTema

I tillegg til disse er tusenvis av temaer tilgjengelig fra addons.mozilla.org. For mer informasjon, les Bruk temaer for å forandre utseende på Firefox.