Tilbakestill Firefox - tilbakestill tillegg og innstillinger

Denne funksjonen er bare tilgjengelig på Firefox for stasjonære eller bærbare datamaskiner.

Dersom du har problemer med Firefox, kan det hjelpe å tilbakestille nettleseren til dens opprinnelige tilstand, samtidig som viktig informasjon som bokmerker og passord, blir tatt vare på.

Viktig: En tilbakestilling av Firefox vil fjerne dine egne tillegg og andre tilpasninger, inkludert utvidelser, utvidelsesdata, og preferanse-konfigurasjoner. Dersom du har gjort tilgjengelighetstilpasninger, kan det hende du må legge de til på nytt etter tilbakestillingen. Vurder å bruke Firefox feilsøkingsmodusSikker modus for å løse problemer før du gjenoppretter Firefox.

Tilbakestille Firefox

1. Klikk på menyknappen Fx89menuButton, så på Hjelp og velg Mer feilsøkingsinformasjon.
  2. Klikk på Tilbakestill Firefox… og så på Tilbakestill Firefox i bekreftelsesvinduet som åpnes. Firefox avsluttes for å tilbakestille seg selv.
  3. Når tilbakestillingen er fullført åpnes et vindu som viser hvilken informasjon som ble importert. Klikk på Fullfør-knappen. Firefox vil starte.
  4. Velg om du vil at Firefox skal gjenopprette alle eller kun utvalgte vinduer og faner og klikk så på Sett igang!-knappen.
Merknad: Det er også en Tilbakestill Firefox knapp i Feilsøkingsmodus vinduet hvis du ikke kan starte Firefox normalt. Du kan også gjøre en manuell tilbakestilling ved å opprette en ny profil og overføre din viktigste informasjon til den.

Hva gjøre tilbakestillingsfunksjonen?

Firefox lagrer dine innstillinger og personlig informasjon i en profilmappe. Tilbakestillingsfunksjonen lager en ny profilmappe og lagrer dine viktige data.

Tilbakestillingsfunksjonen fjerner tillegg som vanligvis lagres i profilmappen til Firefox (som utvidelser og temaer). Tillegg lagret andre steder blir ikke fjernet (men modifiserte preferanser vil bli tilbakestilt).

Firefox lagrer følgende:

• Bokmerker
  • Nettleser- og nedlastingshistorikk
  • Passord
  • Infokapsler
  • Auto-fyll informasjon for skjemaer
  • Personlig ordbok

Følgende vil bli fjernet:

Merknad: Tilbakestillingen vil lagre din gamle Firefox profil i en mappe på skrivebordet ditt med navn "Old Firefox Data". Om problemet enda er der, kan du delvis gjenopprette slettet informasjon ved å kopiere filer til den nye profilen som ble laget. Vi anbefaler på det sterkeste at du sletter denne mappen når du ikke lenger behøver den, fordi den inneholder sensitiv informasjon.