Deaktiver eller fjern tilleggsprogrammer

Utvidelser, temaer, og programtillegg er forskjellige typer tilleggsprogrammer til Firefox. Denne artikkelen forklarer hvordan en kan deaktivere eller fjerne disse.

Hvordan deaktivere utvidelser, temaer og programtillegg

Når du deaktiverer et tilleggsprogram, skrur du det av uten å fjerne det:

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappenI menylinjen, trykk på Verktøy-menyenØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen, og deretter trykk Utvidelser. Utvidelsesbehandler-fanen vil åpnes. Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg Utvidelser. En fane med dine utvidelser vil nå åpnes.

2. Fra Utvidelsesbehandler-fanen velger du panelet Extensions or Appearance or Plugins.
  3. Velg tilleggsprogrammet du vil deaktivere.
  4. Trykk på Slå av-knappen.
  5. Klikk Start på nytt nå dersom det dukker opp. Fanene dine vil lagres og gjennopprettes etter at Firefox blir startet på nytt.

For å reaktivere et tilleggsprogram, finn det på listen over programmer og klikk på Slå på-knappen, og start Firefox på nytt om nødvendig.

Hvordan deaktivere utvidelser og temaer

Når du deaktiverer en utvidelse eller et tema, skrur du det av uten å fjerne det:

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappenI menylinjen, trykk på Verktøy-menyenØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen, og deretter trykk Utvidelser. Utvidelsesbehandler-fanen vil åpnes. Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg Utvidelser. En fane med dine utvidelser vil nå åpnes.

2. Fra Utvidelsesbehandler-fanen velger du panelet Extensions or Appearance.
  3. Velg tilleggsprogrammet du vil deaktivere.
  4. Trykk på Slå av-knappen.
  5. Klikk Start på nytt nå dersom det dukker opp. Fanene dine vil lagres og gjenopprettes etter at Firefox blir startet på nytt.

For å reaktivere et tilleggsprogram, finn det på listen over programmer og klikk på Slå på-knappen, og start Firefox på nytt om nødvendig.

Hvordan deaktivere programtillegg

Når du deaktiverer et programtillegg, skrur du det av uten å fjerne det:

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappenI menylinjen, trykk på Verktøy-menyenØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen, og deretter trykk Utvidelser. Utvidelsesbehandler-fanen vil åpnes. Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg Utvidelser. En fane med dine utvidelser vil nå åpnes.

2. Fra Utvidelsesbehandler-fanen velger du panelet Plugins.
  3. Velg programtillegget du ønsker å deaktivere.
  4. Velg Aldri aktiver i rullegardinmenyen.

For å reaktivere et programtillegg, finn det i listen, og velg Alltid aktiver i rullegardinmenyen.

Hvordan fjerne utvidelser og temaer

1. Øverst i Firefox-vinduet, trykk på Firefox-knappenI menylinjen, trykk på Verktøy-menyenØverst i Firefox-vinduet, trykk på Verktøy-menyen, og deretter trykk Utvidelser. Utvidelsesbehandler-fanen vil åpnes. Trykk på menyknappen New Fx Menu og velg Utvidelser. En fane med dine utvidelser vil nå åpnes.

2. Fra Utvidelsesbehandler-fanen velger du panelet Extensions or Appearance.
  3. Velg tilleggsprogrammet du ønsker å fjerne.
  4. Trykk på Slett-knappen.
  5. Klikk på Start på nytt nå dersom det dukker opp. Fanene dine vil lagres og gjenopprettes etter at Firefox blir startet på nytt.

Hvordan avinstallere programtillegg

De fleste programtillegg kommer med egne verktøy for avinstallering. For hjelp til å avinstallere noen populære programtillegg, gå til denne listen over artikler og velg artikkelen for det programtillegget du ønsker å avinstallere.

Feilsøking

Share this article: http://mzl.la/1xKrBZF