Firefox Accounts op support.mozilla.org

Ontgrendel meer uit de Firefox-suite: Sync, Monitor, Lockwise en meer.

Nu beginnen

Dit artikel zet veelgestelde vragen over Firefox Accounts op Mozilla Support op een rijtje.

Wat is een Firefox-account?

Een Firefox-account biedt één aanmelding voor veel van de services van Mozilla, zoals Sync, Firefox Monitor en andere. Lees hier meer over Firefox Accounts.

Waarom hebben jullie het systeem om gebruik te maken van Firefox Accounts veranderd?

Als onderdeel van het Mozilla-ecosysteem helpt Firefox Accounts de toegang tot onze producten en services te stroomlijnen, terwijl gebruikers tegelijkertijd meer beveiliging en het handige gegeven van slechts één aanmelding ontvangen.

Wat is er met mijn oude aanmelding bij Mozilla Support gebeurd?

U kunt niet meer aanmelden met uw oude Mozilla Support-aanmeldgegevens sinds de voltooiing van de upgrade van het systeem op 14 april 2020.

Wat als ik een bestaande Mozilla Support-account en een Firefox-account heb?

Als u hetzelfde e-mailadres voor beide accounts gebruikt, dan koppelen we uw Mozilla Support-account automatisch aan uw Firefox-account.

Wat als mijn e-mailadres bij Firefox Accounts afwijkt van mijn bestaande Mozilla Support-account?

Als u een bestaande Mozilla Support-account heeft, dan koppelen we uw Firefox-account voor u. Meld u eerst aan bij uw Mozilla Support-account. Daarvandaan kunt u onze aanwijzingen volgen om uw Firefox-account te verifiëren en aan uw bestaande Mozilla Support-account te koppelen.

Wat als ik nieuw ben bij Mozilla Support?

Goed nieuws! Als u een Mozilla Support-account aanmaakt, maken we automatisch een Firefox-account voor u aan.

Waarom kan ik mijn avatar/afbeelding, wachtwoord of e-mailadres op mijn Mozilla Support (SUMO)-profiel niet wijzigen?

Uw profielgegevens worden worden vanuit Firefox Accounts geïntegreerd. Wijzigingen aan uw avatar, wachtwoord, e-mailadres en andere profielgegevens moeten worden aangebracht op de instellingenpagina van Firefox Accounts.

Wat als ik niet in mijn Firefox-account kom en om ondersteuning wil vragen?

Zie Wat als ik geen toegang meer heb via authenticatie in twee stappen? en Ik heb problemen met het bevestigen van mijn nieuwe Firefox-account voor mogelijke oplossingen voor die problemen. Als u om andere redenen niet in uw Firefox-account komt, dan kunt u een ander e-mailadres gebruiken om een nieuwe account aan te maken, zodat u zich kunt aanmelden bij Mozilla Support en om hulp kunt vragen.

Wat als ik me niet kan aanmelden met een nieuwe of bestaande Firefox-account en om ondersteuning wil vragen?

Firefox Accounts biedt geen ondersteuning voor zeer oude versies van Firefox. Probeer een andere browser of een ander apparaat te gebruiken om u aan te melden bij Mozilla Support of lees Ondersteuning van de gemeenschap verkrijgen – Extra hulpbronnen voor andere ondersteuningsopties.