Belangrijkste artikelen om te vertalen

Dit artikel wordt niet langer onderhouden, dus de inhoud ervan kan verouderd zijn.

De kans bestaat dat een aantal van deze artikelen zullen worden gewijzigd, omdat Firefox 4 nog steeds in ontwikkeling is. We hebben zo lang mogelijk gewacht met het bijwerken ervan, zodat eventuele wijzigingen hopelijk minimaal zijn.

Belangrijkste artikelen

1. Crashrapporten van plug-ins verzenden om Mozilla Firefox te helpen verbeteren
  2. Privénavigatie - Op het internet bladeren zonder informatie over uw bezochte websites te bewaren
  3. De startpagina instellen
  4. De Adobe Flash-plug-in is gecrasht - Voorkomen dat dit nogmaals gebeurt
  5. Firefox bijwerken naar de meest recente versie
  6. Instellingen voor opstarten, startpagina en downloaden
  7. Profielen - Waar Firefox uw bladwijzers, wachtwoorden en andere gebruikersgegevens bewaart
  8. De foutmelding “Het bladwijzer- en geschiedenissysteem zal niet werken” verhelpen
  9. De buffer van Firefox wissen
  10. Geavanceerde instellingen voor toegankelijkheid, navigeren, standaardwaarden van het systeem, netwerk, updates en encryptie
  11. Cookies die websites gebruiken om uw voorkeuren te volgen in- en uitschakelen
  12. Recente navigatie-, zoek- en downloadgeschiedenis verwijderen
  13. Internetkoppelingen standaard in Firefox laten openen
  14. Instellingen voor lettertypen, talen, pop-ups, afbeeldingen en JavaScript
  15. Instellingen voor privacy, navigatiegeschiedenis en mij-niet-volgen
  16. Hoe voeg ik een apparaat toe aan Firefox Sync?
  17. Waar kan ik de code vinden om een apparaat aan Firefox Sync toe te voegen?
  18. Hoe stel ik Firefox Sync in?
  19. Bladwijzers gebruiken om uw favoriete websites op te slaan en te ordenen
  20. Wat is er met de statusbalk gebeurd?

Sjablonen die in de belangrijkste artikelen worden gebruikt

Sommige onderdelen van artikelen, zoals hoe het voorkeurenvenster moet worden geopend, worden in zo veel artikelen herhaald dat het zinvol is om deze blokken eenmalig aan te maken en in een artikel in te voegen wanneer ze nodig zijn. Hiervoor gebruiken we sjablonen, en hier is een lijst van de sjablonen.

Vertaal de titel of identificator van deze sjablonen niet.

1. optionspreferences
  2. closeoptionspreferences
  3. plugincheck
  4. customhistory
  5. aboutconfig
  6. closeFirefox
  7. Only in Fx4
  8. mobilecode
  9. iphonecode
  10. computercode
  11. syncsetup
  12. adddevices
  13. adddevices-alt
  14. addcomputer
  15. addmobiledevice
  16. addiphone
  17. backtoOptionsPreferences
  18. updateflash
  19. profileFolder
  20. OpenProfileFolder

Startpagina’s

Vertaal de titel of identificator van deze artikelen niet.

1. Home page - Quick
  2. Home page - Explore
  3. Mobile home - Quick
  4. Mobile home - Explore