Mozilla サポートの検索

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Firefox displays white area below the footer bar on certain webpages, whereas other browsers do not

  • 9 件の返信
  • 0 人がこの問題に困っています
  • 36 回表示
  • 最後の返信者: Carsten Weinhold

more options

I set up a website for my wife a while ago. Most recently we noticed that some (not all) of our pages are not shown correctly when we use Firefox as browser. Specifically, when you open a webpage and scroll down as far as you can, there is a certain white area at the very bottom visible, below the footer. Now, if you wait a small amount of time, then scroll a little up and down again, the white border is not longer there and the page appears as it should.

Example pages for this behavior are: https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/entspannung/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/praxis/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/ueber-mich/

It is not happening e.g. with: https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/unterkuenfte-und-impressionen/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/angebote-und-kontakt/ Example screenshots are attached.

This strange behavior cannot be recognized with other browsers, we tried Chrome as well as Edge. Many thanks in advance for any ideas on how to adress this! Best regards Carsten

I set up a website for my wife a while ago. Most recently we noticed that some (not all) of our pages are not shown correctly when we use Firefox as browser. Specifically, when you open a webpage and scroll down as far as you can, there is a certain white area at the very bottom visible, below the footer. Now, if you wait a small amount of time, then scroll a little up and down again, the white border is not longer there and the page appears as it should. Example pages for this behavior are: https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/entspannung/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/praxis/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/ueber-mich/ It is not happening e.g. with: https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/unterkuenfte-und-impressionen/ https://praxis-weinhold-schattentherapie.eu/angebote-und-kontakt/ Example screenshots are attached. This strange behavior cannot be recognized with other browsers, we tried Chrome as well as Edge. Many thanks in advance for any ideas on how to adress this! Best regards Carsten
添付されたスクリーンショット

選ばれた解決策

Wanted to close the loop here, it seems I was able to adress the issue.

2 things were necessary:

1st, my hoster provides a speed optimizer plugin and there I had to dissable the lazy-load option of pictures. 2nd, on my wordpress theme I had to disable footer-widgets (lucky that I do not need those at the moment).

Maybe those are just adressing the symptom and not the rootcause, but for the time being this is okay for me.

この回答をすべて読む 👍 0

すべての返信 (9)

more options

Did you try Firefox in Safe Mode? https://support.mozilla.org/en-US/kb/diagnose-firefox-issues-using-troubleshoot-mode#search104 I'm not seeing the issue with none of the links. see screenshot

役に立ちましたか?

more options

I just tried the Safe Mode and the issue persists.

役に立ちましたか?

more options

But good to know that not everybody has the problem. On our end, my PC and also the laptop of my wife both show the issue...

役に立ちましたか?

more options

Let me boot to windows and see what happens.

役に立ちましたか?

more options

In the mean time. Try updating one of them to 122.0 and see what happens.

役に立ちましたか?

more options

If you're running a pro version of windows try this. This would be helpful for testing your work. https://www.howtogeek.com/399290/how-to-use-windows-10s-new-sandbox-to-safely-test-apps/

この投稿は jonzn4SUSE により に変更されました

役に立ちましたか?

more options

No issue for me in Windows. see screenshot Someone closer to Dev should chime in soon.

役に立ちましたか?

more options

okay, I updated to 122 now, but no changes. It looks like the issue shows only if I grab the slider on the right side of the window with the mouse and go all the way down to the bottom of the page by mouse movement. It does not show when I scroll the page down with the mouse wheel. Does that make sense to anybody?

役に立ちましたか?

more options

選ばれた解決策

Wanted to close the loop here, it seems I was able to adress the issue.

2 things were necessary:

1st, my hoster provides a speed optimizer plugin and there I had to dissable the lazy-load option of pictures. 2nd, on my wordpress theme I had to disable footer-widgets (lucky that I do not need those at the moment).

Maybe those are just adressing the symptom and not the rootcause, but for the time being this is okay for me.

役に立ちましたか?

質問する

投稿に返信するには あなたのアカウントにログイン する必要があります。まだアカウントをお持ちでなければ、新しい質問を開始 してください。