Add-ons uitschakelen of verwijderen

This page does not exist in Frysk. You have been redirected to the Nederlands version instead. If you would like to localize it into Frysk, click here. You can also see the English version of this page.

Extensies, thema’s en plug-ins zijn allemaal typen add-ons voor Firefox. Dit artikel beschrijft hoe u add-ons in Firefox kunt uitschakelen en verwijderen.

Extensies, thema’s en plug-ins uitschakelen

Het uitschakelen van een add-on zal deze inactief maken zonder de add-on te verwijderen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop FirefoxKlik in de menubalk op het menu ExtraKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.

2. Selecteer het paneel Extensies, Vormgeving of Plug-ins in het tabblad Add-onbeheerder.
  3. Selecteer de add-on die u wilt uitschakelen.
  4. Klik op de bijbehorende knop Uitschakelen.
  5. Klik op Nu herstarten als dit verschijnt. Uw tabbladen zullen worden opgeslagen en na het herstarten worden hersteld.

Om de add-on weer in te schakelen zoekt u deze in de lijst van add-ons, klikt u op Inschakelen en start u Firefox opnieuw als dat nodig is.

Extensies en thema’s uitschakelen

Het uitschakelen van een extensie of thema zal deze inactief maken zonder de extensie of het thema te verwijderen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop FirefoxKlik in de menubalk op het menu ExtraKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.

2. Selecteer het paneel Extensies of Vormgeving in het tabblad Add-onbeheerder.
  3. Selecteer de add-on die u wilt uitschakelen.
  4. Klik op de bijbehorende knop Uitschakelen.
  5. Klik op Nu herstarten als dit verschijnt. Uw tabbladen zullen worden opgeslagen en na het herstarten worden hersteld.

Om de add-on weer in te schakelen zoekt u deze in de lijst van add-ons, klikt u op Inschakelen en start u Firefox opnieuw als dat nodig is.

Plug-ins uitschakelen

Het uitschakelen van een plug-in zal deze inactief maken zonder de plug-in te verwijderen:

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop FirefoxKlik in de menubalk op het menu ExtraKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.

2. Selecteer het paneel Plug-ins in het tabblad Add-onbeheerder.
  3. Selecteer de plug-in die u wilt uitschakelen.
  4. Selecteer Nooit activeren in het bijbehorende vervolgkeuzemenu.

Om de plug-in weer in te schakelen zoekt u deze in de lijst van plug-ins en selecteert u Altijd activeren in het bijbehorende vervolgkeuzemenu.

Extensies en thema’s verwijderen

1. Klik boven in het Firefox-venster op de knop FirefoxKlik in de menubalk op het menu ExtraKlik boven in het Firefox-venster op het menu Extra en klik daarna op Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend. Klik op de menuknop New Fx Menu en kies Add-ons. Het tabblad Add-onbeheerder wordt geopend.

2. Selecteer het paneel Extensies of Vormgeving in het tabblad Add-onbeheerder.
  3. Selecteer de add-on die u wilt verwijderen.
  4. Klik op de knop Verwijderen.
  5. Klik op Nu herstarten als dit verschijnt. Uw tabbladen zullen worden opgeslagen en na het herstarten worden hersteld.

Plug-ins de-installeren

De meeste plug-ins worden geleverd met hun eigen hulpprogramma’s voor de-installatie. Voor hulp over het de-installeren van enkele populaire plug-ins gaat u naar deze lijst van artikelen en selecteert u het artikel voor de plug-in die u wilt de-installeren.

Probleemoplossing

Share this article: http://mzl.la/1xKrBZF

Wie dit artikel behelpsum? Ien momint...

These fine people helped write this article: Tonnes. You can help too - find out how.