Where did you install Firefox from? Help Mozilla uncover 3rd party websites that offer problematic Firefox installation by taking part in our campaign. There will be swag, and you'll be featured in our blog if you manage to report at least 10 valid reports!

Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

E-mail cím váktozás

more options

Kedves Ügyfélszolgálat!

A feleségem fiókjáról tudok csak írni, mert a geogabcsi@gmail.com Google ID-t nem érem el, így nem tudok bejelentkezni más eszközökön. Egyelőre a mobilon el tudom érni a Firefox geogabcsi@gmail.com fiókomat, de nem tudok másodlagos e-mail címet megadni. Ezt a másodlagos e-mail címet kérem: geogabcsi@outlook.hu Köszönöm!

Kovács Gábor

Kedves Ügyfélszolgálat! A feleségem fiókjáról tudok csak írni, mert a geogabcsi@gmail.com Google ID-t nem érem el, így nem tudok bejelentkezni más eszközökön. Egyelőre a mobilon el tudom érni a Firefox geogabcsi@gmail.com fiókomat, de nem tudok másodlagos e-mail címet megadni. Ezt a másodlagos e-mail címet kérem: geogabcsi@outlook.hu Köszönöm! Kovács Gábor

All Replies (3)

more options

Kedves Gábor!

Nem vagyunk a hagyományos értelemben vett ügyfélszolgálat, helyetted nem tudok semmilyen módosítást elvégezni a fiókodon; csak segíteni tudok abban, amivel elakadtál.

Miért nem tudsz másodlagos címet megadni? Hol akadsz el?

Üdv, Balázs

more options

Kedves Balázs!

A geogabcsi@gmail.com nem férek hozzá, így jelszó csere nem működik. Mobilon be vagyok jelentkezve még ebbe a fiókba, de ott nem lehet hozzá adni, így patt helyzet. Ha pc-n próbálok belépni szintén az email miatt pin kódot küld, amit nem tudok megnézni, így a nejem fiókjában próbálok érdeklődni. Köszönöm ha tudsz információt. Üdvözlettel Gábor

more options

madacsizsuzsi írta

Mobilon be vagyok jelentkezve még ebbe a fiókba, de ott nem lehet hozzá adni

Nekem ez a furcsa, most kipróbáltam, és én simán hozzá tudok adni e-mail-címet a böngészőben az accounts.firefox.com-on.

Üdv, Balázs