X
Tap here to go to the mobile version of the site.
Your Firefox is out of date and may contain a security risk! Upgrade Firefox

Support Forum

photo gallery popups will not open in firefox, but does in internet explorer

Posted

In the last few days popups within a website will not open. IE photo gallerys, logins for internet banking. It seems to be a problem only in firefox as they will open with internet explorer

Chosen solution

Start Firefox in Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode to check if one of the add-ons is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Tools > Add-ons > Themes).

  • Don't make any changes on the Safe mode start window.

See:

If it does work in Safe-mode then disable all extensions and then try to find which is causing it by enabling one at a time until the problem reappears.

  • Use "Disable all add-ons" on the Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode start window to disable all extensions.
  • Close and restart Firefox after each change via "File > Exit" (Mac: "Firefox > Quit"; Linux: "File > Quit")
Read this answer in context 2

Additional System Details

Application

  • User Agent:

More Information

cor-el
  • Top 10 Contributor
  • Moderator
10748 solutions 96724 answers

Chosen Solution

Start Firefox in Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode to check if one of the add-ons is causing the problem (switch to the DEFAULT theme: Tools > Add-ons > Themes).

  • Don't make any changes on the Safe mode start window.

See:

If it does work in Safe-mode then disable all extensions and then try to find which is causing it by enabling one at a time until the problem reappears.

  • Use "Disable all add-ons" on the Troubleshoot Firefox issues using Safe Mode start window to disable all extensions.
  • Close and restart Firefox after each change via "File > Exit" (Mac: "Firefox > Quit"; Linux: "File > Quit")

Question owner

Thankyou Cor-el,

It appears as it was a problem with the Zone Alarm Toolbar. When this was disabled everything worked fine, when enabled no popups.

I checked my ZA for updates and installed the latest, which re-installed the toolbar in firefox. It is all working correctly.