Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Enkele mail filters zijn uitgeschakeld na installatie van Thunderbird 115.10.1 (64-bits)

  • 5 replies
  • 0 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by Fjoerfoks

more options

Hallo,

Ik heb enkele honderden filters om mijn mail verkeer snel af te handelen, en heb enkele dagen geleden TB 115.10.1 geïnstalleerd. Vandaag gemerkt dat enkele filters niet meer werken. De reden dat ze niet meer werken is dat ze inderdaad uit staan (tick-vakje is wit). Ik weet 100 % zeker dat ik of mijn familieleden deze filters niet handmatig uitgeschakeld hebben.

Kan 't zijn dat door de installatie van TB 115.10.1 de database die de filters aanstuurt (gedeeltelijk) corrupt is geraakt?

Enig idee wat er aan de hand kan zijn? Is dit een klacht die ook al door andere gebruikers gemeld is?

M.v.g. Paul

Hallo, Ik heb enkele honderden filters om mijn mail verkeer snel af te handelen, en heb enkele dagen geleden TB 115.10.1 geïnstalleerd. Vandaag gemerkt dat enkele filters niet meer werken. De reden dat ze niet meer werken is dat ze inderdaad uit staan (tick-vakje is wit). Ik weet 100 % zeker dat ik of mijn familieleden deze filters niet handmatig uitgeschakeld hebben. Kan 't zijn dat door de installatie van TB 115.10.1 de database die de filters aanstuurt (gedeeltelijk) corrupt is geraakt? Enig idee wat er aan de hand kan zijn? Is dit een klacht die ook al door andere gebruikers gemeld is? M.v.g. Paul

Modified by Thunderbird2015

All Replies (5)

more options

Dit probleem nog niet eerder gehoord op het forum of ergens anders. Wel is er een iets ouder melding in Bugzilla die hier op lijkt. Wellicht is hier meer informatie uit te halen, bijvoorbeeld omtrent 'rulesbackup.dat' in de profielmap. Overigens, was dit een nieuwe installatie of een reguliere update?

more options

Hallo Fjoerfoks, het was een reguliere update. Zou je mij s.v.p.'t ticket nummer willen geven van de oudere melding in Bugzilla?

more options

Thunderbird2015 zei

Hallo Fjoerfoks, het was een reguliere update. Zou je mij s.v.p.'t ticket nummer willen geven van de oudere melding in Bugzilla?

Hallo, de koppeling naar de melding in BugZilla staat in het bericht van Fjoerfoks :)

more options

Hallo Fjoerfoks en Mark Heijl,

Het probleem dat beschreven is in Bugzilla heeft wel iets weg van hetgeen ik geconstateerd heb. Aangezien ik momenteel geen reproduceerbaarheids stappen kan bedenken wil ik hier nu geen tijd meer aan besteden. Ik zal de filters die uitgezet zijn weer activeren en ga ervan uit dat 't allemaal weer werkt zoals bedoeld.

Bedankt voor jullie feedback.

Ik heb gezocht naar 'n button om deze discussie af te sluiten, maar heb die niet gevonden. Kan iemand aangeven hoe ik dit item kan sluiten? Is het 'Loste het probleem op' button?

M.v.g. Paul

Modified by Thunderbird2015

more options

De knop ‘Lost het probleem op’ is inderdaad de juiste.