Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Po aktualizaci MF na 96.0 (64 bitů) se nenačítají webové stránky

  • 1 reply
  • 2 have this problem
  • 3 views
  • Last reply by poljos

more options

Dobrý den,

včera večer se mi aktualizoval Firefox na verzi 96.0, a od té doby začalo být načítání webových stránek velmi pomalé (v řádech minut a některé se nenačetli vůbec). Přisuzoval jsem to chybě internetu. Dnes v práci jsem na jiném PC, kde se mi rovněž aktualizoval Firefox na uvedenou verzi a problém se vyskytuje taky. Vypnul jsem antivir, Firewall, zkoušel Safe mode a bez úspěchu. Následně jsem se dozvěděl z vedlejší kanceláře, že od rána Firefox taky na 2 PC nefunguje, takže to spojuji s jeho aktualizací, ale nevím, jak z toho ven. Dříve bylo možné stáhnout předchozí verzi Firefoxu, a zablokovat aktualizaci, ale teď nevím, jak bych ji stahl, protože jsem našel pouze "online instalátor". Prohlížeče Waterfox i Opera fungují normálně.

Předem děkuji za pomoc.

Dobrý den, včera večer se mi aktualizoval Firefox na verzi 96.0, a od té doby začalo být načítání webových stránek velmi pomalé (v řádech minut a některé se nenačetli vůbec). Přisuzoval jsem to chybě internetu. Dnes v práci jsem na jiném PC, kde se mi rovněž aktualizoval Firefox na uvedenou verzi a problém se vyskytuje taky. Vypnul jsem antivir, Firewall, zkoušel Safe mode a bez úspěchu. Následně jsem se dozvěděl z vedlejší kanceláře, že od rána Firefox taky na 2 PC nefunguje, takže to spojuji s jeho aktualizací, ale nevím, jak z toho ven. Dříve bylo možné stáhnout předchozí verzi Firefoxu, a zablokovat aktualizaci, ale teď nevím, jak bych ji stahl, protože jsem našel pouze "online instalátor". Prohlížeče Waterfox i Opera fungují normálně. Předem děkuji za pomoc.

All Replies (1)

more options

Starší verze jsou tady: http://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/ Doporučuji zakázat aktualizace v registrech, aktualizovat ručně (po ověření, že to funguje).

Modified by poljos