Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Oturum kurtarma

  • 1 reply
  • 1 has this problem
  • 38 views
  • Last reply by Selim

more options

Firefox tarayıcısını kullanırken Firefox LTS' i indirdim ikisi ayrı olarak çalışır diye düşündüm.LTS yi kurduktan sonra sorun oluşabilir yeni oturum açmak ister misiniz diye sordu evet dedim ve Firefox senkronizasyon açıktı ama şifreler gelmedi sanırım Firefox sync o şifrelerin olduğu oturumu sıfır bir oturum ile değiştirdi ben eski oturumuma yani şifrelere yerel depolamadan erişebilir miyim ? Veya herhangi bir şekilde erişim sağlayabilir miyim geçmiş vs hiçbirşey yok şu anda.

Firefox tarayıcısını kullanırken Firefox LTS' i indirdim ikisi ayrı olarak çalışır diye düşündüm.LTS yi kurduktan sonra sorun oluşabilir yeni oturum açmak ister misiniz diye sordu evet dedim ve Firefox senkronizasyon açıktı ama şifreler gelmedi sanırım Firefox sync o şifrelerin olduğu oturumu sıfır bir oturum ile değiştirdi ben eski oturumuma yani şifrelere yerel depolamadan erişebilir miyim ? Veya herhangi bir şekilde erişim sağlayabilir miyim geçmiş vs hiçbirşey yok şu anda.

Chosen solution

Adres çubuğuna about:profiles yazıp Enter'a basın. Birden fazla profil görüyor musunuz?

Read this answer in context 👍 0

All Replies (1)

more options

Chosen Solution

Adres çubuğuna about:profiles yazıp Enter'a basın. Birden fazla profil görüyor musunuz?