Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

přišel mi mail s předmětem: Firefox Monitor našel vaši e-mailovou adresu v novém úniku dat

  • 2 replies
  • 2 have this problem
  • 1 view
  • Last reply by soucet

more options

Dobrý den, prosím co s tímto?

přišel mi mail s předmětem: Firefox Monitor našel vaši e-mailovou adresu v novém úniku dat co s tím mám dělat? seznam.cz o žádném úniku neví..

znění emailu:



Adresa moje emailová adresa se objevila v novém úniku dat

Firefox Monitor vás upozorňuje na úniky dat, jejichž součástí byly vaše osobní údaje. Právě jsme obdrželi informace o dalším úniku dat.


Nitro

Datum přidání:

19. ledna 2021

Kompromitovaná data: Hesla, E-mailové adresy

Vyřešit tento únik

Zjistit více o službě Firefox Monitor

Data o únicích poskytuje Have I Been Pwned Přejít na nástěnku

Často kladené otázky

• Tato společnost či web mi nic neříká. Proč dostávám oznámení o tomto úniku?

• Je třeba něco dělat, pokud se únik odehrál před lety nebo šlo o starý účet?

• Právě jsem zjistil, že byly mé údaje součástí úniku dat. Co mám dělat dál?

Tento e-mail jste obdrželi, protože jste se zaregistrovali k příjmu upozornění od Firefox Monitoru. Nepřejete si už tyto e-maily dostávat? Zrušte jejich příjem. Toto je automaticky zaslaný e-mail. Potřebujete-li pomoc, navštivte Často kladené otázky.

331 E. Evelyn Avenue Mountain View CA 94041

Právní informace • Podmínky a ochrana soukromí

Dobrý den, prosím co s tímto? přišel mi mail s předmětem: Firefox Monitor našel vaši e-mailovou adresu v novém úniku dat co s tím mám dělat? seznam.cz o žádném úniku neví.. znění emailu: Adresa ''moje emailová adresa'' se objevila v novém úniku dat Firefox Monitor vás upozorňuje na úniky dat, jejichž součástí byly vaše osobní údaje. Právě jsme obdrželi informace o dalším úniku dat. Nitro Datum přidání: 19. ledna 2021 Kompromitovaná data: Hesla, E-mailové adresy Vyřešit tento únik Zjistit více o službě Firefox Monitor Data o únicích poskytuje Have I Been Pwned Přejít na nástěnku Často kladené otázky • Tato společnost či web mi nic neříká. Proč dostávám oznámení o tomto úniku? • Je třeba něco dělat, pokud se únik odehrál před lety nebo šlo o starý účet? • Právě jsem zjistil, že byly mé údaje součástí úniku dat. Co mám dělat dál? Tento e-mail jste obdrželi, protože jste se zaregistrovali k příjmu upozornění od Firefox Monitoru. Nepřejete si už tyto e-maily dostávat? Zrušte jejich příjem. Toto je automaticky zaslaný e-mail. Potřebujete-li pomoc, navštivte Často kladené otázky. 331 E. Evelyn Avenue Mountain View CA 94041 Právní informace • Podmínky a ochrana soukromí

All Replies (2)

more options

Dobrý den, jak je uvedeno v e-mailové zprávě, k tomu úniku došlo na webu Nitro, takže seznam.cz samozřejmě o žádném úniku neví. Na webu Nitro jste se nejspíše někdy v minulosti zaregistrovali - vytvořili si tam účet a data z tohoto účtu, konkrétně hesla a e-mailová adresa, tj. přihlašovací údaje, se dostaly do cizích rukou. Co máte dělat, máte uvedeno v té e-mailové zprávě: odkaz Právě jsem zjistil, že byly mé údaje součástí úniku dat. Co mám dělat dál? nebo případně odkaz Vyřešit tento únik. Ale v podstatě bude potřeba změnit si v tomto účtu heslo.

more options

Měl bych na vás ještě pro jistotu dotaz: máte opravdu na webu Nitro účet a zaregistroval jste se na webu monitor.firefox.com k příjmu takovýchto upozornění na únik dat?