Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Samovolné odhlašování z emailu

  • 3 replies
  • 2 have this problem
  • 11 views
  • Last reply by poljos

more options

Dobrý den, poslední dobou se mi neustále po přihlášení na svůj email na seznamu samovolně po chvilce sám odhlásí, zkoušel jsem vymazat cookies, resetovat prohlížeče do továrního nastavení a nakonec jsem Mozillu přeinstaloval a problém stále přetrvává.

Kozubek Jan

Dobrý den, poslední dobou se mi neustále po přihlášení na svůj email na seznamu samovolně po chvilce sám odhlásí, zkoušel jsem vymazat cookies, resetovat prohlížeče do továrního nastavení a nakonec jsem Mozillu přeinstaloval a problém stále přetrvává. Kozubek Jan

All Replies (3)

more options

Pokud jsi udělal Obnovu Firefoxu (ono to není "tovární nastavení") a pořád se to odhlašuje, tak bys měl hledat mezi nainstalovanými rozšířeními (pokud tam nějaká jsou), případně zkontrolovat nastavení antiviráku, který mívá občas nechtěné účinky.

Proskenovat PC na škodnou programy AdwCleaner + MBAM.

more options

Dobrý den, proskenoval jsem počítač a přeinstaloval Mozillu, problém to neodstranilo a ještě se objevilo, že když chci otevřít Novinky na Seznamu.cz, tak na ně musím dvakrát kliknout. Na druhém počítači mám stejné doplňky i antivirový program a funguje bez problému. Počítač jsem nechal překontrolovat Avast Internet Security a ESET Smart Security Premium a nic to nenašlo.

Kozubek Jan

more options

Já jsem psal, ať si překontroluješ nastavení antiviráku, ne abys to s nimi "kontroloval". Kapři si rybník nevypustí.

Udělej si kontrolně nový profil Firefoxu (nic do něj nedoinstalovávej).