Search Support

Avoid support scams. We will never ask you to call or text a phone number or share personal information. Please report suspicious activity using the “Report Abuse” option.

Learn More

Nezobrazují se mi detaily emailů při vyhledávání

  • 2 replies
  • 1 has this problem
  • 10 views
  • Last reply by Nexen345

more options

Pri vyhledavani starsich emailu pomoci radku "hledat" (ctrl + k) se zobrazi seznam emailu s nahledy s vyznacenym klicovym slovem. Pokud na nektery z techto nahledu kliknu, byl jsem zvykly ze se mi zobrazil kompletni starsi email, ktery jsem si mohl cely precist. Posledni dva mesice se po kliku na "nahled" v 90% pripadu zobrazi ve vrchni polovine TB bila stranka a dole uvitaci stranka : Vitame Vas v TB, prosim prispejte na provoz. Reinstal nepomaha. Zobrazeni celych emailu pri vyhledavani neni nejak vazano na stari emailu. Obcas se spravne zobrazi starsi emaily, nekdy se dobre nezobrazi ani ty nejnovejsi.

Pokud si pozadovany email najdu rucne podle data v seznamiu prijate posty, neni zadny problem. Po kliku na predmet se klasicky zobrazi cely email. Nicmene je hodne neprakticke a zdlouhave si napred ve vyhledavani najit kdy byl pozadovany email prijat a potom jej rucne v inboxu vyhledat a zobrazit.

Poprosim o navrhy jak opet dat vyhledavavani emailu do poradku. Je to funkce , kterou pouzivam nekolikrat denne a nerad by jsem menil postovniho klienta, na ktereho jsem zvykly.

Diky Martin

Pri vyhledavani starsich emailu pomoci radku "hledat" (ctrl + k) se zobrazi seznam emailu s nahledy s vyznacenym klicovym slovem. Pokud na nektery z techto nahledu kliknu, byl jsem zvykly ze se mi zobrazil kompletni starsi email, ktery jsem si mohl cely precist. Posledni dva mesice se po kliku na "nahled" v 90% pripadu zobrazi ve vrchni polovine TB bila stranka a dole uvitaci stranka : Vitame Vas v TB, prosim prispejte na provoz. Reinstal nepomaha. Zobrazeni celych emailu pri vyhledavani neni nejak vazano na stari emailu. Obcas se spravne zobrazi starsi emaily, nekdy se dobre nezobrazi ani ty nejnovejsi. Pokud si pozadovany email najdu rucne podle data v seznamiu prijate posty, neni zadny problem. Po kliku na predmet se klasicky zobrazi cely email. Nicmene je hodne neprakticke a zdlouhave si napred ve vyhledavani najit kdy byl pozadovany email prijat a potom jej rucne v inboxu vyhledat a zobrazit. Poprosim o navrhy jak opet dat vyhledavavani emailu do poradku. Je to funkce , kterou pouzivam nekolikrat denne a nerad by jsem menil postovniho klienta, na ktereho jsem zvykly. Diky Martin

All Replies (2)

more options

Spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime (zakázať všetky doplnky a nastaviť ovládacie prvky na predvolené hodnoty) a preverte či problém pretrváva. Na spustenie programu do núdzového režimu môžete použiť odkazy v ponuke Windows- Štart (WIN+R) - Spustiť a tu vypíšte: thunderbird -safe-mode alebo priamo z menu Thunderbird - Pomocník - Reštartovať a zakázať doplnky https://support.mozilla.org/cs/kb/nouzovy-rezim-thunderbirdu http://imgbank.cz/images/2015/07/21/Thunderbird_nudzovy_rezim0.jpg ak všetko funguje tak ako má, hľadajte chybu v rozšíreniach. Vypnite ich a postupne zapínajte až zistíte, ktoré už nekompatibilné rozšírenie to spôsobuje, alebo znova spustite Thunderbird v NÚDZOVOM režime a podľa obrázka kliknite na tlačidlo "Vykonať zmeny a reštartovať". = V mnohých prípadoch pomôže opraviť priečinok, - kliknite na priečinok pravým tlačidlom myši a zvoľte "Vlastnosti" a zvoľte "Opraviť priečinok": http://imgbank.cz/images/2014/09/23/Thunderbird_opravit_priecinok.jpg - postupne opravte aj ostatné priečinky Potom je nutné ešte "Vykonať údržbu priečinkov".: - Thunderbird - Súbor - Vykonať údržbu priečinkov: http://imgbank.cz/images/2015/08/19/Thunderbird_udrzba_priecinkov.jpg

more options

Dekuji, dekuji.

Dal jsem tomu par dni na odzkouseni a vypada to, ze zabrala udrzba slozek :-) .

Jeste jednou diky.