X
Tap here to go to the mobile version of the site.

Support Forum

Unable to login to Sync account. Email is not being delivered to confirm anything (known good email).

Posted

Right now I'm dead in the water with no way to go on this. When I attempt to manage my sync account, I enter the password, and I receive a message stating that "Your email was just returned. Mistyped email?" This is happening on all devices that I attempt to login from. I have used this sync account in multiple places for years, and currently have it in use on at least 6 other devices. I've never had an issue setting up or logging into the account until today.

The email account in question has been setup as a forward-only email account for years, but I even changed it to no longer forward and so far I have not been able to receive anything in the email box from Mozilla. I've confirmed the mailbox works otherwise, and I'm logged into it. There's nothing in the spam folder. I know I am not mistyping the email address, so I don't know what is wrong here.

I get the same message when I log into the forum account that uses the same email address. To open this question, I had to register a new account with a different email/username just to get to this point. At this point I'm stuck in a unrecoverable state for that account (jason.blalock@cox.net).

Right now I'm dead in the water with no way to go on this. When I attempt to manage my sync account, I enter the password, and I receive a message stating that "Your email was just returned. Mistyped email?" This is happening on all devices that I attempt to login from. I have used this sync account in multiple places for years, and currently have it in use on at least 6 other devices. I've never had an issue setting up or logging into the account until today. The email account in question has been setup as a forward-only email account for years, but I even changed it to no longer forward and so far I have not been able to receive anything in the email box from Mozilla. I've confirmed the mailbox works otherwise, and I'm logged into it. There's nothing in the spam folder. I know I am not mistyping the email address, so I don't know what is wrong here. I get the same message when I log into the forum account that uses the same email address. To open this question, I had to register a new account with a different email/username just to get to this point. At this point I'm stuck in a unrecoverable state for that account (jason.blalock@cox.net).

Additional System Details

Installed Plug-ins

  • Shockwave Flash 25.0 r0

Application

  • Firefox 53.0.3
  • User Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:53.0) Gecko/20100101 Firefox/53.0
  • Support URL: https://support.mozilla.org/1/firefox/53.0.3/WINNT/en-US/

Extensions

  • Adblock Plus 2.9 ({d10d0bf8-f5b5-c8b4-a8b2-2b9879e08c5d})
  • Application Update Service Helper 2.0 (aushelper@mozilla.org)
  • Dark YouTube Theme 3.1 (jid1-hDf2iQXGiUjzGQ@jetpack)
  • Empty Cache Button 2.7.1-signed.1-signed ({4cc4a13b-94a6-7568-370d-5f9de54a9c7f})
  • Microsoft .NET Framework Assistant 1.3.1.1-signed ({20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b})
  • Multi-process staged rollout 1.14 (e10srollout@mozilla.org)
  • Pocket 1.0.5 (firefox@getpocket.com)
  • Search By Image (by Google) 1.1.4 ({ce7e73df-6a44-4028-8079-5927a588c948})
  • Shield Recipe Client 1.0.0 (shield-recipe-client@mozilla.org)
  • Video DownloadHelper 6.3.1 ({b9db16a4-6edc-47ec-a1f4-b86292ed211d})
  • Web Compat 1.0 (webcompat@mozilla.org)
  • Dark Background and Light Text 0.5.10 (jid1-QoFqdK4qzUfGWQ@jetpack) (Inactive)
  • Exif Viewer 2.01 (exif_viewer@mozilla.doslash.org) (Inactive)
  • Tab Notifier 3.1 (tabnotifier@unusoft.it) (Inactive)
  • YouTube Flash Video Player 53.0 ({f3bd3dd2-2888-44c5-91a2-2caeb33fb898}) (Inactive)

Javascript

  • incrementalGCEnabled: True

Graphics

  • adapterDescription: NVIDIA GeForce GTX 770
  • adapterDescription2:
  • adapterDeviceID: 0x1184
  • adapterDeviceID2:
  • adapterDrivers: C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_a2b0acab06663645\nvldumdx.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_a2b0acab06663645\nvldumdx.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_a2b0acab06663645\nvldumdx.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_a2b0acab06663645\nvldumdx.dll C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_a2b0acab06663645\nvldumd.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_a2b0acab06663645\nvldumd.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_a2b0acab06663645\nvldumd.dll,C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_a2b0acab06663645\nvldumd.dll
  • adapterDrivers2:
  • adapterRAM: 4096
  • adapterRAM2:
  • adapterSubsysID: 37743842
  • adapterSubsysID2:
  • adapterVendorID: 0x10de
  • adapterVendorID2:
  • crashGuards: []
  • currentAudioBackend: wasapi
  • direct2DEnabled: False
  • direct2DEnabledMessage: [u'']
  • directWriteEnabled: True
  • directWriteVersion: 10.0.14393.1198
  • driverDate: 5-1-2017
  • driverDate2:
  • driverVersion: 22.21.13.8205
  • driverVersion2:
  • featureLog: {u'fallbacks': [], u'features': [{u'status': u'disabled', u'description': u'Compositing', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}, {u'status': u'disabled', u'message': u'Disabled by pref', u'type': u'user'}], u'name': u'HW_COMPOSITING'}, {u'status': u'unavailable', u'description': u'Direct3D11 Compositing', u'log': [{u'status': u'unavailable', u'message': u'Hardware compositing is disabled', u'type': u'default'}], u'name': u'D3D11_COMPOSITING'}, {u'status': u'unavailable', u'description': u'Direct3D9 Compositing', u'log': [{u'status': u'unavailable', u'message': u'Hardware compositing is disabled', u'type': u'default'}], u'name': u'D3D9_COMPOSITING'}, {u'status': u'unavailable', u'description': u'Direct2D', u'log': [{u'status': u'unavailable', u'message': u'Direct2D requires Direct3D 11 compositing', u'type': u'default'}], u'name': u'DIRECT2D'}, {u'status': u'disabled', u'description': u'Direct3D11 hardware ANGLE', u'log': [{u'status': u'unavailable', u'message': u'D3D11 compositing is disabled', u'type': u'default'}, {u'status': u'disabled', u'message': u'D3D11 compositing is disabled', u'type': u'env'}], u'name': u'D3D11_HW_ANGLE'}, {u'status': u'unavailable', u'description': u'GPU Process', u'log': [{u'status': u'available', u'type': u'default'}, {u'status': u'unavailable', u'message': u'Multi-process mode is not enabled', u'type': u'runtime'}], u'name': u'GPU_PROCESS'}]}
  • info: {u'AzureCanvasAccelerated': 0, u'AzureCanvasBackend': u'skia', u'AzureFallbackCanvasBackend': u'cairo', u'AzureContentBackend': u'skia'}
  • isGPU2Active: False
  • numAcceleratedWindows: 0
  • numAcceleratedWindowsMessage: [u'']
  • numTotalWindows: 1
  • webgl2Renderer: WebGL creation failed: * Error during ANGLE OpenGL init. * Error during ANGLE OpenGL init. * Error during ANGLE OpenGL init. * Error during ANGLE OpenGL init. * Error during ANGLE OpenGL init. * Exhausted GL driver caps.
  • webglRenderer: Google Inc. -- ANGLE (NVIDIA GeForce GTX 770 Direct3D9Ex vs_3_0 ps_3_0)
  • windowLayerManagerRemote: True
  • windowLayerManagerType: Basic

Modified Preferences

Misc

  • User JS: No
  • Accessibility: No
Tomatoshadow2 20 solutions 246 answers

Helpful Reply

Did your sync account work fine with the email before?

Did your sync account work fine with the email before?
Happy112 561 solutions 5694 answers

Helpful Reply

Hi   Dark_Schneider  !

I have forwarded your post to an Administrator   -   it may take a while before you get a response, though   (different time zones).

Meanwhile :   hang in there   -   help is on it's way.

Hi   Dark_Schneider  ! I have forwarded your post to an Administrator   -   it may take a while before you get a response, though   (different time zones). Meanwhile :   hang in there   -   help is on it's way.

Question owner

Happy112 said

Hi   Dark_Schneider  ! I have forwarded your post to an Administrator   -   it may take a while before you get a response, though   (different time zones). Meanwhile :   hang in there   -   help is on it's way.

No worries. For now, I just created a new account and I've synced over everything to it, but I would still like to find out what is preventing me from using the other account.

''Happy112 [[#answer-974053|said]]'' <blockquote> Hi &nbsp; Dark_Schneider &nbsp;! I have forwarded your post to an Administrator &nbsp; - &nbsp; it may take a while before you get a response, though &nbsp; (different time zones). Meanwhile : &nbsp; hang in there &nbsp; - &nbsp; help is on it's way. </blockquote> No worries. For now, I just created a new account and I've synced over everything to it, but I would still like to find out what is preventing me from using the other account.
guigs 1072 solutions 11697 answers

Dark_Schneidr, I know that this does not solve the original issue, however there is a feature that has come to beta, I believe release as well, that gives the option to add a secondary email address to your account.

Firefox 54 comes out in a little over a week, so this feature will become available to you pretty quickly, while we do further investigation.

In the meantime I would recommend adding the previous email as the secondary account when Firefox 54 comes to launch.

In the meantime, please cc yourself in the bug I filed on your behalf: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1369808

Dark_Schneidr, I know that this does not solve the original issue, however there is a feature that has come to beta, I believe release as well, that gives the option to add a secondary email address to your account. Firefox 54 comes out in a little over a week, so this feature will become available to you pretty quickly, while we do further investigation. In the meantime I would recommend adding the previous email as the secondary account when Firefox 54 comes to launch. In the meantime, please cc yourself in the bug I filed on your behalf: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=1369808