Send faneblade fra Firefox til computer til andre enheder

Med Firefox-funktionen Send faneblade kan du sende faneblade fra din computer til andre enheder såsom iPhone, iPad og Android-enhed.

Bemærk: Andre enheder kan også være andre Firefox-profiler på den samme computer, hvis du bruger mere end én Firefox-version eller -profil.
sync illustration

Send faneblade fra din computer

1. Start med at logge ind på din Mozilla-konto på din computer. Hvis du ikke har en Mozilla-konto, kan du oprette en her. Med den får du hurtig adgang til synkroniserede faneblade, gemte logins med mere!
  2. Log så ind på din Mozilla-konto på anden enhed.
  3. HøjreklikHold tasten Ctrl nede mens du klikker på fanebladet på din computer, vælg Send faneblad til enhed, og vælg så den enhed, du vil sende fanebladet til.
    send tab fx71

Jeg kan ikke se min enhed på listen

Du kan sende faneblade til enheder, du har føjet til din Mozilla-konto. Hvis du mangler en enhed på listen, så følg disse trin for at tilføje enheden:

1. Åbn Firefox på den enhed, du vil forbinde.
  2. Klik på menuknappen Billedet "fx57menu" findes ikke.Fx89menuButton for at åbne menuen.
  3. Klik på Log ind på Sync eller Synkroniser og gem data (afhængigt af enheden eller versionen af Firefox).
  4. Følg vejledningen for at logge ind eller oprette din Mozilla-konto.

Din Mozilla-konto vil synkronisere og føje din enhed til listen.

Hvis du vil sende faneblade fra din telefon eller tablet, så læs følgende artikler:

Hvordan fjerner jeg gamle enheder fra min liste med enheder, jeg kan sende faneblade til?

Med tiden kan din liste over enheder, du kan sende faneblade til, komme til at indeholde gentagne enheder eller enheder, du ikke længere bruger.

Sådan rydder du op i listen med enheder, du kan sende faneblade til:

1. Sørg for at du er logget ind på din Mozilla-konto, og besøg https://accounts.firefox.com/settings.
  2. Klik på knappen Log ud under Forbundne tjenester ud for den enhed, du vil logge ud af din Mozilla-konto.

Læs artiklen Hjælp til at håndtere dine enheder på en Mozilla-konto, hvis du vil vide mere.